Simona Ionescu / Redactor Șef

Fanii serialului Adela, în culmea fericirii. Au început filmările la sezonul 3

Fanii serialului Adela, în culmea fericirii. Au început filmările la sezonul 3
Invitați în Observator, doi dintre cei mai importanți actori ai serialului Adela, au dezvăluit că au început filmările pentru sezonul cu numărul 3. În această seară, de la ora 20.30, se difuzează un episod nou din sezonul 2, pe Antena 1.

Marian Râlea și Anca Sigartău, doi dintre cei mai iubiți actori din serialul Adela au dat vestea cea mare. Se filmează sezonul 3.

Fanii serialului Adela, în culmea fericirii. Au început filmările la sezonul 3

Dacă e joi, e Adela, iar toți românii așteaptă cu sufletul la gură să vadă ce noutăți le aduc actorii, dar mai ales când se va afla adevărul. Invitați la Observatorul Antenei 1, simpaticii Marian Râlea și Anca Sigartău au venit cu două vești extraordinare pentru cei care îi iubesc.

Aceștia spun că adevărul va fi aflat mai curând decât ne-am fi gândit și au anunțat că au început și filmările pentru sezonul 3. Acesta va fi cu totul excepțional, cu întorsături de situații incredibile, pentru că celebra Nuțica nu se va lăsa și le va încurca și mai mult planurile tuturor.

Care e povestea filmului

Noul serial de ficțiune produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production, după o adaptare liberă după serialul O hayat Benim / This is my life, produs de Fox Turcia, a rupt toate audiențele. Povestea filmului este legată de două surori Adela (Mara Oprea) și Andreea (Oana Moşneagu), care au împărţit totul. Până într-o zi, când se află că una dintre ele este de fapt fiica unui personaj bogat, Paul Andronic, magnatul unui trust de presă.

Din acest moment, începe nebunia, pentru că mama fiicelor, Nuți (Anca Sigartău), o femeie avară și rea, dar care reușește mereu să-i zăpăcească pe toți, o trimite în lumea bogaților pe Andreea, fiica ei adevărată. Aceasta se mută în superba vilă de la Snagov a magnatului Paul Andronic (Mihai Călin). Dacă la început Andreea are senzația că totul i se cuvine, își dă seama în timp că toate minciunile ei și ale mamei vor fi descoperite.

Serialul are o distribuție bună, cu actori cu experiență, la jumătatea vârstei, dar și tineri. Nuami Dinescu, o actriță foarte activă pe Facebook fiindcă este implicată în multe proiecte sociale, Cristina Ciobănașu și fostul ei iubit, Vlad, Toto Dumitrecu, băiatul lui Ilie Dumitrescu.

Azi, Nuami Dinescu, îndrăgostită de rolul Florica, nu a uitat să marcheze pe pagina ei din rețeaua socială episodul din această seară.

„E vreme obișnuită de octombrie, doar în casa familiei Andronic lucrurile o iau razna. Vedem diseară încotro o iau evenimentele, de la 20.30, pe Antena 1”.

Reluările sunt sâmbăta, la ora 11.00.

Sursă foto: happy chanel

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre