Simona Ionescu / Redactor Șef

Fata care și-a spus povestea violului pe Netflix și-a luat zilele

Fata care și-a spus povestea violului pe Netflix și-a luat zilele
Nu a mai rezistat traumei. Nouă ani a trăit cu ea, iar în final a clacat. O lume întreagă îi știe acum povestea, însă vedeta a decis să își pună capăt zilelor.

Daisy Coleman, tânăra de 23 care și-a spus povestea de viață în documentarul Netflix  „Audrie & Daisy”, s-a sinucis. Conform The Sun, Daisy și-a luat viața marți seara. „Ea îmi era cea mai bună prietenă și o fiică grozavă”, a spus mama sa, cea care a anunțat tragedia. „Cred că a vrut să mă pregătească să cred că pot trăi fără ea. Nu pot. Îmi doresc să fi putut să-i iau durerea!”.

Daisy Coleman a apărut în documentarul Netflix din 2016 despre povestea ei și a familiei sale care s-au luptat ani de zile cu traumele lăsate de un viol. Tânăra a fost violată de un băiat când avea numai 14 ani, în timpul unei petreceri. Se cunoștea cu acesta, îl considera prieten. Era unul din băieții populari din școală. La petrecerea respectivă, acesta a violat două fete: pe Daisy și pe prietena ei, Audrie Pott. Aceasta din urmă nu a rezistat traumei și și-a luat viața după numai câteva zile.

Prima tentativă de suicid, la 16 ani

Daisy Coleman nu numai că a fost violată, ci a avut de suportat o serie de traume cumplite ulterior: ea a fost intimidată, hărțuită, amenințată. În final a văzut cum nu i se face dreptate. Familia agresorului era implicată politic și, în final, trăgând toate sforile, aceasta a obținut retragerea acuzațiilor. Băiatul a pledat vinovat de punerea în pericol a unui minor, dar a susținut că fata și-a dat acceptul pentru relațiile sexuale.


7 kilograme în 7 zile. Iată Dieta de vacanță

Rețete pentru frumusețe cu ingrediente naturale


La 16 ani, traumatizată și neapărată de autoritățile statului, Coleman a mai încercat să își ia viața.

„Nu s-a recuperat niciodata din ceea ce i-au facut baietii si nu este corect. Fetita mea a disparut”, a postat mama lui Coleman, Melinda, pe Facebook. „Mi-aș dori să fi putut lua durerea de la ea!” Femeia a crescut-o singură. Soțul ei a murit când fata avea 9 ani; iar unul dintre fratii ei, Tristan, a fost ucis într-un accident de mașina în 2018, la 19 ani.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre