Simona Ionescu / Redactor Șef

Fata lui Gică Popescu, încercată de o cumplită frică. „M-am rugat de ea să nu mă lase”

Fata lui Gică Popescu, încercată de o cumplită frică. „M-am rugat de ea să nu mă lase”
Pe Gică Popescu îl știe întreaga țară: fost mare fotbalist, cu trei turnee finale ale Campionatelor mondiale și două ale Campionatelor europene de fotbal la activ, actualmente impresar. Are doi copii și, deși bugetul familiei nu este nici pe departe unul mediu, a avut grijă să îi crească pe aceștia responsabil. Nici despre fiica sa, și nici despre fiul lui, nu se poate spune că ar fi copii de bani gata.

Fata lui Gică Popescu, Maria, a recunoscut că a fost încercată de o cumplită frică, după ce a fost trimisă la școală departe de casă și cu un buget lunar limitat. Pe Maria Popescu v-o amintiți de la ultimul meci al Naționalei României. Tânăra cu trup de model și-a ridicat tricoul în timpul meciului, ca să le arate jucătorilor și suporterilor un mesaj aparte. „Iubesc fotbaliștii” scria pe tricoul tinerei la meciul România – Elveția 1-0, ultimul meci al „Tricolorilor” din campania de calificare la EURO 2024.

Maria Popescu și-a ridicat tricoul pe tribună, la meciul Naționalei, și a transmis un mesaj țintit (Sursa foto: Instagram)

Maria Popescu are 22 de ani și a trăit până de curând la Londra, unde a urmat un master la Universitatea de Arte, după ce a absolvit ESADE ((Escola Superior d’Administració i Direcció d’Empreses), în Barcelona, una dintre cele mai bune facultăți de business din lume.

Lui Gică Popescu i-ar fi plăcut ca fiica sa să îi calce pe urmă și să practice un sport de performanță, însă s-a dovedit complet netalentată. Prin urmare, a fost susținută într-un domeniu care i s-a potrivit mai mult, iar acum tânăra dovedește că nu e tocmai străină de sport, din moment ce arată tuturor cât de mult îi plac fotbaliștii.

Maria Popescu, încercată de o cumplită frică

Maria Popescu a povestit, recent, că i-a fost teribil de greu să plece de acasă. Înainte să înceapă facultatea, a mers în Barcelona cu mama sa. Și a izbucnit în plâns după ce mama sa a lăsat-o singură acolo. „Mi-a fost foarte greu la început, când m-am văzut singură într-o altă ţară. Prima dată, când m-a lăsat mama, m-am rugat de ea să nu mă lase acolo, că a venit cu mine. Am plâns. Primele două luni, stăteam cu mama pe Facetime în fiecare seară”, a relatat tânăra.

Gică Popescu și-a crescut copiii din scurt, pentru a-i învăța cu munca (Sursa foto: Instagram)

E a  vorbit și despre limitarea bugetului. Gică Popescu i-a stabilit o alocație tinerei studente de 1000 de euro lunar. Nu îl interesa cum se descurcă să trăiască cu banii aceștia.  Ca alți tineri, dacă dorea să aibă mai mulți, nu avea decât să își caute un job. Maria Popescu a dat de înțeles că regula banilor era foarte strictă. Practic, cât a fost studentă în Barcelona, nu a îndrăznit niciodată să îi ceară tatălui bani în plus.

„Faptul că ai un buget pe lună… Îmi sunam fratele când rămâneam fără bani, nu sunam acasă, pe el îl sunam. Trebuie să muncim pentru tot ce avem în viaţă”, a declarat Maria Popescu, revenită între timp în România, potrivit As.ro.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre