Simona Ionescu / Redactor Șef

Le dau palpitații părinților. Ambele fete au recunoscut că umblă după fotbaliști

Le dau palpitații părinților. Ambele fete au recunoscut că umblă după fotbaliști
Opinia publică are păreri clare despre fotbaliști și cum sunt aceștia în relații. Înconjurați de aprecieri, trec din floare în floare, deseori lasă cârduri de domnișoare în suferință în urma lor. Nu prea e o mare fericire pentru un părinte să afle că fiica lui iese la întâlniri cu un fotbalist. Probabil primul gând este că o va face să sufere.

Două fete din showbiz le dau palpitații părinților, ele au au anunțat că umblă după fotbaliști. Fiica lui Gică Popescu, Maria, a avut o apariție spectaculoasă în tribune la meciul dintre România și Elveția de pe Arena Națională. A profitat de moment ca să îi transmită și tatălui ei un mesaj clar, dar, probabil, și unuia dintre sportivi, chiar dacă, momentan, nu s-a vehiculat niciun nume.

Fetele au recunoscut că umblă după fotbaliști

Maria Popescu a urmărit meciul dintr-o lojă, alături de prietenele ei. Fiica fostului căpitan de la FC Barcelona a ținut să îi încurajeze pe sportivi în felul ei: stând în picioare, și-a ridicat tricoul până deasupra de piept. Dedesubt avea un alt tricou, pe care scria, în engleză, „Iubesc fotbaliștii!”. Maria Popescu a fost fotografiată de prietenele ei, și a postat imagini pe rețelele sociale, alături de descrierea: „Tricoul spune totul”.

Maria, fiica lui Gică Popescu recunoaște de pe tricou că iubește fotbaliștii (Sursa foto: Instagram)

Maria Popescu are 22 de ani și trăiește la Londra unde urmează un master la Universitatea de Arte, după ce a absolvit ESADE, una dintre cele mai bune facultăți de business din lume. Lui Gică Popescu i-ar fi plăcut ca fiica sa să îi calce pe urmă și să practice un sport de performanță, însă s-a dovedit complet netalentată. Prin urmare, a fost susținută într-un domeniu care i s-a potrivit mai mult, iar acum tânăra dovedește că nu e tocmai străină de sport, din moment ce arată tuturor cât de mult îi plac fotbaliștii.

Sarah Dumitrescu pare că a găsit  ce căuta în vară

Tot de fotbaliști e atrasă și fiica Anamariei Prodan. Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan, a avut o apariție controversată, la același meci România – Elveția, unde a apărut îmbrăcată în tricoul unui fotbalist de la Națională.

Mezina impresarei joacă baschet la Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe. Aceasta a dat de gândit cu ultima postare pe rețelele sociale. Mai precis, tânăra a venit la meci purtând tricoul lui Constantin Grameni, internaționalul român U21 crescut de Gică Hagi la academia sa. Acesta i-a făcut cadou tricoul său din echipamentul Naționalei, iar Sarah l-a afișat cu mândrie.

Mezina Anamariei Prodan, Sarah, a îmbrăcat tricoul unuia din fotbaliștii de Națională (Sursa foto: Instagram)

Tânăra a distribuit pe rețelele de socializare pozele ce i-au fost făcute în tricoul fotbalistului. Hagi a apreciat și el postarea, însă Grameni a fost de-a dreptul emoționat și a distribuit pe contul său imaginea în care Sarah Dumitrescu îi purta tricoul galben cu numele scris pe spate.

Până acum cei doi nu au anunțat oficial că ar avea o relație. În urmă cu câteva luni, fiica cea mică a Anamariei Prodan, susținea că nu e într-o relație dar că știe cum trebuie să fie viitorul ei iubit. Ea spunea că e bine singură, se distrează și e fericită. Pentru a intra într-o relație, Sarah Dumitrescu, 23 de ani, declara că își dorește „un bărbat adevărat, că găsesc numai copii pe aici”.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre