Simona Ionescu / Redactor Șef

Sarah, fiica Anamariei Prodan, se laudă cu mașinile pe care le conduce. Nici cele mai mari vedete nu au așa ceva

Sarah, fiica Anamariei Prodan, se laudă cu mașinile pe care le conduce. Nici cele mai mari vedete nu au așa ceva
Dacă n-ar fi divorțul de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan n-ar avea nici un fel de probleme.

Impresara are copii minunați și nu ratează nici o ocazie să posteze fotografii superbe cu cele două fete și Laurențiu Jr.

Sarah, fiica Anamariei Prodan, se laudă cu mașinile pe care le conduce. Nici cele mai mari vedete nu au așa ceva

Când vine vorba de copiii ei, Anamaria Prodan face orice îi stă cu putință să trăiască în lux. E adevărat că aceștia nu au ieșit din cuvântul mamei și au ajuns să fie apreciați și valoroși. Dacă Rebecca, fost model internațional este afaceristă acum, ocupându-se de propriul său magazin, Sarah este o baschetbalistă de valoare. Ea locuiește în SUA, câștigă foarte bine, însă mama o ajută întotdeauna cu tot ce are nevoie.

„Mai aveam și un Rolls, care este acum la Laurențiu, îl mai conduceam și pe ăla din când în când”

Chiar dacă fata se ține cât mai departe de ochii curioșilor, recent n-a putut să nu le răspundă fanilor pe contul de socializare privind superbii bolizi pe care îi conduce. Extrem de sinceră, aceasta a spus tot adevărul, iar fanii au rămas uluiți. „Sora mea avea un G Class. Mai conduc un Ferrari.

Avem un Mercedes Maybach și Range-ul meu. Mai aveam și un Rolls, care este acum la Laurențiu, îl mai conduceam și pe ăla din când în când. Cam atât”, a declarat Sarah.

Când își va arăta Anamaria iubitul

În ceea ce o privește pe sexy impresară, aceasta nu vrea decât să se termine cât mai repede divorțul de Reghecampf, ca să-și vadă liniștită de viața ei și de bărbatul de care spune că s-a îndrăgostit. Blonda susține că ar avea multe de spus despre fostul soț, iar dacă ar face acest lucru, chiar și Corina l-ar da afară din casă.

”Atât de mulți ani m-am chinuit să-l fac ceea ce a fost. Azi e ceva cumplit și jenant. Am crezut că are mândrie sau că pot să i-o insuflu! Sperăm să dispară și să se termine circul, căci dacă se apucă familia toată să vorbească îl dă afară și amanta. Deocamdată, eu pregătesc zecile de dosare pe care el și amanta mi le-au deschis.

Am să-i pun cu botul pe labe, ca deja s-au întins prea mult!”, a mărturisit Anamaria Prodan pentru Fanatik. Chiar dacă e îndrăgostită, blonda a mărturisit că nu se va afișa la brațul vreunui bărbat până când divorțul nu va fi finalizat”, a declarat Anamaria Prodan.

Sursă foto: digisport

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre