Exclusiv. Fotografia zilei cu Corina Caciuc, Laurențiu Reghecampf și micul L.R.!

Exclusiv. Fotografia zilei cu Corina Caciuc, Laurențiu Reghecampf și micul L.R.!
Fotografia zilei îi are protagoniști pe iubiții care formează cel mai comentat cuplu al momentului. Corina Caciuc apare într-o ipostază deosebită alături de iubitul ei, Laurențiu Reghecampf.

În timp ce antrenorul Universității Craiova și, în curând, fosta sa soție, Anamaria Prodan, continuă să își ascută săbiile în public, Corina știe bine ce are de făcut. Viitoarea doamnă Reghecampf se pregătește să devină mamă pentru prima oară.

Corina îi va face un băiețel celebrului antrenor, micuțul urmând să fie al treilea pentru bărbat, după fiul Luca, 21 de ani, conceput cu prima  sa soție, Mariana Pfeiffer, și Laurențiu junior, de 13 ani, fiul Anamariei Prodan.

Fotografia zilei cu Corina, Laurențiu și micul L.R.

În fotografia cu cei trei, Corina apare într-o rochie mulată, neagră, care îi scoate în evidență burtica. În fața ei, Laurențiu, o cuprinde tandru de mijloc, ocrotind, într-un gest patern, copilul nenăscut.

Sursa foto: Instagram

Laurențiu Reghecampf  nu își mai încape în piele de bucurie că va fi, pentru a treia oară, tată de băiat. La începutul lunii, antrenorul Universității Craiova a arătat lumii prima poză cu fiul său și al Corinei Caciuc. Antrenorul a publicat o ecografie 3D cu bebelușul ce urmează să vină pe lume în următoarele săptămâni. Sarcina are termen la sfârșitul lunii mai, iar acest ultim control medical le-a arătat că micuțul ce va purta inițialele „L.R.” e sănătos și pregătit să vină pe lume

Viitorii părinți au ales și nașul copilului

Adrian Thiess, un omul care a adus-o pe FC Barcelona la București să joace un amical cu Dinamo, a fost alesul lui Reghecampf pentru a-i boteza nou născutul. Antrenorul și-a cunoscut viitoarea soție în perioada în care lucra în Dubai și a fost dragoste la prima vedere – a povestit el.

Chiar dacă era căsătorit cu Anamaria Prodan, Reghe a spus în cadrul unui podcast că a făcut tot posibilul pentru a lua legătura cu Corina și de a o cuceri. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află acum în plin divorț, cu scandal, iar copiii sunt prinși la mijloc.