Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiica Anamariei Prodan, transformare totală. „A fost cel mai dificil moment al carierei”

Fiica Anamariei Prodan, transformare totală. „A fost cel mai dificil moment al carierei”
După trei operații care au ținut-o departe de terenul de joc, Sarah Dumitrescu a revenit  cu succes. Ea a creat isterie în Congo, la finalul meciului, când și-a dat tricoul jos și l-a aruncat în tribune.

„A fost cel mai dificil moment al carierei”, spune acum fiica Anamariei Prodan, care, după cele trei operații a trecut printr-o transformare totală. Sarah Dumitrescu (23 de ani) a revenit de curând pe terenul de baschet, după o lungă absență cauzată de accidentări. Tânăra a fost nevoită să facă trei operații la genunchi, iar acum s-a recuperat și poate să joace din nou.

Sarah Dumitrescu susține că s-a menținut într-o formă fizică de competiție, chiar dacă a avut probleme medicale.

Sarah Dumitrescu a suferit trei operații

Despre cele trei operații suferite de fiica sa a vorbit recent Anamaria Prodan, care a catalogat situația drept „cel mai dificil moment al vieții ei”.

Sarah Dumitrescu a revenit pe teren, după accidentare, operații și recuperare

„Sunt foarte fericită. Sarah este o campioană, ca mama ei. A trecut peste trei operații la genunchi, au fost momente cumplite, se putea termina totul. A fost cel mai dificil moment al vieții și al carierei. Dar nu a renunțat niciodată. Este de neoprit acum”, a spus Anamaria Prodan, potrivit Playsport.

Fiica Anamariei Prodan, transformare totală

Între 1998 și 2007, Anamaria Prodan a fost căsătorită cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu. Cei doi au avut două fete, ambele născute pe pământ american: Rebecca (n. 1999) și Sarah (n. 2000). În timp ce Rebecca, fiica cea mare a impresarei a studiat moda New York şi s-a mutat la Milano, ca să studieze designul, cealaltă fată, Sarah, locuieşte în Statele Unite, unde joacă baschet.

Mezina Anamariei Prodan calcă apăsat pe urmele mamei sale

În  urmă cu patru ani a semnat cu echipa Universităţii Mississippi, Ole Miss. Recent revenită în teren după accidentările care au necesitat trei operații și recuperare, Sarah Dumitrescu a jucat alături de Naționala României, în Congo, cu reprezentativa acestei țări.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sarah Dumitrescu Prodan (@sarahh)

După meci fiica Anamariei Prodan a făcut un gest care a luat prin surprindere audiența: ea și-a scos tricoul, l-a aruncat în tribune, unde zeci de congolezi s-au pentru a-l prinde.

Sursa Foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre