Simona Ionescu / Redactor Șef

Fata lui Leonard Doroftei se întoarce în România. Frumoasa Vanessa va aduce multă mândrie familiei

Fata lui Leonard Doroftei se întoarce în România. Frumoasa Vanessa va aduce multă mândrie familiei
Leonard Doroftei și familia s-au mutat din România în urmă cu 5 ani. Fiica sa se întoarce însă în țară cu un scop precis, care îl face mândru pe legendarul boxeor.

Leonard Doroftei este căsătorit cu Monica, femeia care îi este alături de peste 30 de ani. Cei doi au trei copii și s-au mutat în Canada de cinci ani de zile. În 2019, au vândut casa pe care o dețineau în Ploiești, au renunțat și la afacerea pe care o aveau și care i-a dat atâtea bătăi de cap sportivului. Acum însă, legenda boxului românesc plănuiește să revină în țară, căci fiica sa are un scop precis de îndeplinit în România. 

Doroftei și familia sa au plecat în Canada în urmă cu 5 ani
Foto: Facebook

Sportivul are trei copii, Adrian (26 de ani), Alexandru (24 de ani) și Vanessa, care are 20 de ani. Recent, tânăra a părăsit casa din Montreal și a plecat într-o vacanță exotică. De acolo a împărtășit cu fanii de pe Instagram o serie de fotografii. 

Vanessa Doroftei, la fel de frumoasă ca mama ei 

În imagini, Vanessa apare în costum de baie la plajă, arătând că se distrează de minune în vacanță. Tânăra are trăsăturile fine ale mamei ei și i-a moștenit cu siguranță frumusețea. 

Vanessa este la fel de frumoasă ca mama ei
Foto: Instagram

Monica și-a complimentat fiica, lăsând un comentariu la postarea acesteia: ”Frumoasa mea dragă! Vacanţă frumoasă”, a scris soția lui Doroftei la postare.

Fiica lui Doroftei vine în România pentru a studia medicina 

Vanessa nu este numai frumoasa, ci și deșteptă. Tânăra în vârstă de 20 de ani vrea să devină medic, astfel că plănuiește să se înscrie la Facultatea de Medicină, dar în România. 

Într-un interviu acordat recent, Leonard Doroftei a vorbit despre cei trei copii ai săi și a mărturisit că fiica sa nu s-a adaptat deloc în Canada: ”Fetița e în ultimul an la colegiu și vrea la medicină. Ea nu s-a regăsit aici, stă de 4 ani în casă. Stă numai în cameră. Singura ei vacanță e când merge în România. Vrea să dea la Medicină, acasă. E deșteaptă, face 20 de ani peste câteva zile”, spunea sportivul la momentul respectiv. 

Sportivul și-a deschis o sală de box în Montreal 

Odată ajuns în Canada în urmă cu cinci ani, Doroftei a început demersurile pentru a deschide o sală de box în Laval, o zonă cunoscută a Montrealului. 

”Am făcut sala asta aici să prind cât mai multă experiență și să mă întorc la București. Planul e ca în 2024 să fiu din nou acasă. Nu cred că mai pot. Sunt pregătit să o iau iar de la zero. Bani sunt. Am niște bani puși deoparte. Voi face o sală mică în România, mă bazez pe o anumită clientelă”, a dezvăluit Leonard Doroftei într-un interviu recent acordat GSP. 

Băieții sportivului, motiv de mândrie pentru familia Doroftei 

Doroftei este mândru de cei doi fii ai săi
Foto: Facebook

Vanessa nu este singurul motiv de mândri al sportivului. Adrian, fiul său cel mare, s-a lansat în urmă cu ceva timp în industria imobiliarelor, astfel că a acumulat o avere considerabilă. 

Adrian, fiul cel mic al lui Doroftei, a făcut facultatea în România, iar acum profesează în Canada ca inginer: ”Fiul meu, Alex, e cu IT-ul. Cât a fost în România s-a întreținut singur, a făcut facultatea, e inginer. Când a venit aici, și-a găsit de lucru încă din prima săptămână, a început să facă bani de acasă. Adrian e manager, e bine și el”, a mai declarat Leonard Doroftei. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre