Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiica Andreei Marin are un prim iubit. Iată dovada. Video

Fiica Andreei Marin are un prim iubit. Iată dovada. Video
Violeta Marin Bănică s-a făcut o domnișoară în toată regula și s-a îndrăgostit pentru prima dată în viață. Fiica Andreei Marin are un iubit și l-a arătat și fanilor.

Fiica Andreei Marin e în culmea fericirii. Violeta Andrei Bănică s-a îndrăgostit, are un prim iubit și n-a putut să reziste tentației să nu-l arate pe tânăr și fanilor.

Violeta a făcut un scurt video în care apare alături de un tânăr brunet, drăguț, care o ține în brațe. Deocamdată știm că îl cheamă George, așa cum l-a trecut pe imagine Violeta. Cei doi și-au făcut un selfie, moment în care acesta a sărutat-o.

Fiica Andreei Marin pare că se simte foarte bine alături de băiat și a postat totul pe contul său de socializare, ba chiar i-a făcut și o declarație de dragoste: „Te iubesc”. Cu siguranță băiatul este cunoscut și de fosta zână a surprizelor, care este foarte atentă la educația fiicei sale, dar mai ales la anturajul pe care aceasta îl are.

Andreea Marin, pregătită să-i ofere libertate fiicei sale

Cu puțin timp în urmă, Andreea Marin a vorbit despre faptul că fiica sa urmează să se îndrăgostească și a mărturisit că este deschisă la acest subiect. Dar „cu precauții, așa cum gândește probabil orice părinte conștient și responsabil în aceste vremuri tulburi”. Vedeta a specificat că nimic nu e mai important pentru ea decât să-și vadă fata fericită, dar „în siguranță”.

„Un adolescent trebuie să aibă și acel zbor spre lucruri făcute de unul singur, de a-și căpăta încrederea în sine, și ușor, ușor, o independență de a se descurca pe picioarele sale. Dar, bineînțeles, atunci când este nevoie, cu supervizarea părintelui”, a punctat fosta zână a surprizelor.

Violeta Marin Banica are iubit
Violeta, o frumusețe de fată. Sursă foto: instagram

De ce se ceartă Andreea Marin cu fiica sa

Chiar dacă Andreea Marin are o relație extraordinară cu fiica sa, în ultima perioadă între cele două au apărut discuții în contradictoriu, iar vedeta și-a impus punctul de vedere.

Violeta Andrei Bănică apare tot mai des pe la diferite evenimente și emisiuni de televiziune alături de mama sa, dar a susținut și un eveniment de voluntariat alături de colegii săi la Palatul Parlamentului. Voluntariatul îi ocupă destul de mult timp și din acest motiv tânăra nu prea mai are timp să doarmă. Motiv pentru care Andreea Marin s-a supărat și își ceartă odrasla.

Violeta Marin Banica are iubit
Andreea Marin își ceartă fiica pentru că nu doarme cât trebuie

„Doarme foarte puțin”

Invitate în emisiunea lui Cristi Brancu, fosta zână a surprizelor a recunoscut că fiica sa are foarte mult de învățat, se ocupă și de voluntariat și acest lucru o obosește foarte mult. „Voluntariatul este o cultură pentru ea și pentru colegii ei. Mă bucură tare mult entuziasmul pe care văd că îl are. Îți spun sincer, fiind în an terminal, are foarte mult de învățat, doarme foarte puțin. (…)

Nu este deloc ușor și eu ca activist umanitar am ajuns să spun: «Gata, punct cu voluntariatul, vreau să văd că dormi». Și mă cert cu ea, pentru că îmi spune că nu e acolo ca să bifeze ceva, ci că este acolo pentru că ea chiar crede în cauzele astea”, a mărturisit Andreea Marin.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre