Simona Ionescu / Redactor Șef

Faza anului în fotbalul românesc: Imaginile au devenit virale

Faza anului în fotbalul românesc: Imaginile au devenit virale
S-a insistat de mai multe ori, cu același rezultat. Faza anului în fotbalul românesc: un penalty a fost ratat de trei ori, în meciul dintre Petrolul Ploiești și Rapid, scor 0-0, din play-off-ul pentru promovare în Liga 1.

Imaginile eșecului au devenit virale. În minutul 65, Mario Bratu a obținut un penalty pentru prahoveni. Arnăutu a executat, portarul Popa a apărat, însă arbitrul central a decis repetarea loviturii. Portarul bucureștenilor nu a avut niciun picior pe linia porții, astfel că a fost sancționat cu cartonaș galben.

Penalty bis. Următorul executant a fost Marinescu. Popa a parat din nou, nerespectând nici de această dată regulile. A mai primit un cartonaș și a fost eliminat. A și plâns de necaz. În poarta rapidiștilor a ajuns, în final, Tătaru, iar prahovenii au schimbat din nou executantul. A șutat paraguayanul Meza Colli. Și a trimis exact peste poartă.  „Bravo, bă, Dima!”, a strigat Dan Alexa, tehnicianul giuleștenilor, spre arbitrul de centru.

După acest incident, rapidiștii au luat foc și spun că au fost nedreptățiți. Pancu consideră că arbitrul Iulian Dima nu trebuia delegat la meciul dintre Rapid și Petrolul din cauza relațiilor de rudenie pe care le are cu un oficial al unei rivale de-ale giuleștenilor.


Rețete cu frunze de lobodă, două feluri de mâncare

Informații de ultimă oră pentru românii care merg în Grecia


”Nu suntem respectați, nu se poate ca Rapidul să fie nedreptățită în halul ăsta. Ne jucăm cu inimile a sute de mii de oameni. Trebuie să fim responsabili când numim un arbitru care are legături cu o persoană din cadrul unui club rival cu noi. Noi ce să mai facem? Cât să vorbim?

Vom face comunicate, plângeri, dar le-am tot făcut sezonul ăsta. Nici acum nu mă simt bine, e greu de descris prin ce am trecut. Am înțeles că arbitrul are acoperire regulamentară, dar nu e posibil să dai repetare și a treia oară. E ceva ce nu am mai întâlnit. Cu arbitraje de maniera aceasta nu avem nicio șansă. Eu am tras un semnal de alarmă și când am fost antrenor”, a anunțat Daniel Pancu, după meciul de la Ploiești.

Imaginile au devenit virale.  Microbiști din toate colțurile lumii au rămas blocați când au văzut faza de la Ploiești. Comentariile acestora în legătură cu penalty-urile ratate sunt epocale. „Priviți imaginile, un penalty a fost repetat de două ori și trei jucători diferiți au ratat / Lăsați Juventus – Atalanta, căutați imaginile de la Petrolul – Rapid, din România. Pur și simplu incredibil”, a comentat unul dintre fani.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre