Simona Ionescu / Redactor Șef

Femeia fantastică a născut. Acum are patru copii! Foto

Femeia fantastică a născut. Acum are patru copii! Foto
Pe bună dreptate lumea se întreabă dacă copilul va semăna cu celebra sa mamă, dacă va împrumuta frumusețea și talentul ei.

Noaptea trecută a fost una aparte, Femeia fantastică a născut și are acum patru copii. Este vorba de celebra actriță Gal Gadot, cunoscută și iubită pentru rolul Femeia fantastică, în filmele DC.

Actrița în vârstă de 38 de ani a făcut anunțul pe Instagram, unde a postat o fotografie în care își ține în brațe noul bebeluș. Ea a născut o fetiță care va purta numele Ori. Numele ei, așa cum a dezvăluit proaspăta mămică, are o semnificație aparte. Vestea a fost preluată și redistribuită și de Mihaela Rădulescu, diva stabilită la Monaco ținând să o felicite astfel pe vedeta de la Hollywood.

Actrița din Femeia fantastică, Gal Gadot, și-a botezat fiica Ori, care înseamnă „lumina mea” în ebraică (Sursa foto: Instagram)

„Scumpa mea fată, bine ai venit. Sarcina nu a fost ușoară, dar am trecut peste. Ai adus atât de multă lumină în viețile noastre, trăind prin numele tău, Ori, care înseamnă „lumina mea” în ebraică. Inimile noastre sunt pline de recunoștință. Bine ai venit în casa fetelor. Tati e și el destul de cool”, a scris Gal Gadot în postarea ei. Actrița și soțul ei, Yaron Varsano, mai au împreună trei fiice: Alma, în vârstă de 12 ani, Maya, de 6 ani și Daniella de 2 ani.

Femeia fantastică spune că adoră să facă copii

Gal Gadot nu doar că o interpretează pe Wonder Woman, Femeia fantastică, ci este „o femeie fantastică” în viața reală. Actrița se bucură de familia ei extinsă. „Ador să nasc. Aș face asta mai des dacă aș putea. Este ceva magic. (…) Mă gândesc doar la faptul că am creat viață, a mărturisit actrița  Gal Gadot într-un interviu.

Gal Gadot-Varsano este actriță de cinema și model israelian. Gadot este în primul rând cunoscută pentru rolul ei ca Wonder Woman (Femeia fantastică) în DC Extended Universe, începând cu Batman v Superman: Dawn of Justice, continuând în Wonder Woman, și Justice League. Ea este imaginea parfumului Gucci Bambus. Gal Gadot și soțul ei s-au întâlnit în anul 2006, iar în anul 2008 au decis să se căsătorească.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre