Simona Ionescu / Redactor Șef

Veste extraordinară! Ferit și Seyran, cei mai îndrăgiți actori din serialul fenomen „Golden Boy” s-au logodit

Veste extraordinară! Ferit și Seyran, cei mai îndrăgiți actori din serialul fenomen „Golden Boy” s-au logodit
Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir, alias Ferit și Seyran din serialul „Golden boy – Dragoste rebelă”, care trăiesc de ceva vreme o frumoasă poveste de dragoste, s-au logodit.

Deși s-a spus că nu mai formează un cuplu, îndrăgiții actori Seyran și Ferit din „Golden boy – Dragoste rebelă” s-au logodit. Fanii se întreabă acum când vor face pasul cel mare și vor ajunge în fața altarului.

Vestea a fost dată de jurnalistul Onur Akay

Cel care a dat minunata veste despre cei doi tineri actori îndrăgostiți a fost cunoscutul jurnalist turc Onur Akay.

„Tabloidele îi vor întreba pe managerii lor despre ceea ce scriu acum. O să li se spună că nu este adevărat. O să treacă o lună și toată lumea o să vorbească despre ce am scris eu. Eu am fost primul care a anunțat asta, că sunt logodiți.

Actorii Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir, Seyran și Ferit din serial, sunt logodiți. Tatăl ei a venit de asemenea din America pentru logodnă”, a scris Onur Akay pe pagina personală de instagram.

Seyran și Ferit, o chimie de neegalat

Ferit și Seyran s-au logodit în viața reală!

Cu ceva timp în urmă, același Onur Akay a lăudat chimia extraordinară care se află între Seyran și Ferit. „Nimeni nu poate egala profunzimea lor emoțională pe ecran, iar acest lucru nu se va schimba în anii următori”, a spus el. Nu în ultimul rând, Akay a avut și o concluzie interesantă pentru fanii celor doi actori, subliniind faptul că în cele din urmă, aceștia se vor căsători.

Tot la căsătorie au ajuns și actorii care, în serialul „Golden boy” îi interpretează pe Suna (sora lui Seyran) și Abidin (prietenul lui Ferit). Actorii Beril Pozam și Ersin Arıcı, adică Suna și Abidin, i-au avut alături de ei pe Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir, dar și restul echipei din serial.

Sezonul 3 al serialului se difuzează acum în Turcia

Din septembrie, telespectatorii turci sunt privigeliați. A început difuzarea celui de-al treilea sezon, despre care v-a informat și Rețete și Vedete. În România, postul tv Happy Channel nu a anunțat încă data la care va relua noua versiune a serialului. Conform presei turce, vă putem spune că Seyran nu a murit, iar povestea familiei bogătașului Halis continuă cu mari surprize.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri