Simona Ionescu / Redactor Șef

Nuntă în familia „Golden boy”. Doi actori iubiți din serial s-au căsătorit. Fotografii inedite

Nuntă în familia „Golden boy”. Doi actori iubiți din serial s-au căsătorit. Fotografii inedite
Doi dintre actorii din serialul turcesc „Golden Boy” s-au căsătorit recent. Echipa a avut o scurtă perioadă de vacanță, dar a început deja filmările pentru sezonul trei al unuia dintre cele mai vizionate seriale tv din ultimii doi-trei ani. La noi, Golden Boy - Dragoste rebelă este difuzat de Happy Channel.

Actorii Beril Pozam și Ersin Arıcı, adică Suna și Abidin din fantasticul serial „Goldel boy-Dragoste rebelă” s-au căsătorit. Alături de ei au fost Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, adică frumoșii Seyran și Ferit.

Beril Pozam și Ersin Arıcı s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului fenomen „Golden boy – Dragoste rebelă” și s-au îndrăgostit. Suna și Abidin s-au căsătorit cu puțin timp în urmă, într-o ceremonie restrânsă, alături de cei mai buni prieteni, printre care Seyran și Ferit.

Seyran și Ferit și în serial și în realitate, alături de Suna și Abidin

Celebrii actori Beril Pozam și Ersin Arıcı, din serialul fenomen “Golden Boy – Dragoste Rebelă”, sunt în culmea fericirii. Cei doi și-au unit destinele într-o ceremonie discretă, alături de familie și cei mai buni prieteni.

Cei doi au fost inițial foarte buni prieteni, apoi și-au dat liber sentimentelor și au înțeles că sunt făcuți unul pentru celălalt. Alături de ei au fost, bineînțeles, Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir, dar și Buçe Buse Kahraman și mulți alți actori din serialul de mare succes, care sunt prieteni ai celebrului cuplu.

Ce ținute au ales mirii

Suna și Abidin s-au căsătorit alături de cei dragi!

Îi vom numi cu numele din serial, mult mai familiarizate telespectatorilor români. Suna a strălucit într-o rochie de mireasă cu umerii goi, accesorizată cu bijuterii fine, iar părul a fost lăsat liber. Buchetul de mireasă a fost realizat din superbi trandafiri albi. Abidin a optat pentru un costum alb, cu model deosebit și o pereche de pantofi bej.

Prietenii au postat câteva fotografii de la nunta celor doi actori, în care  apare și Seyran, care a îmbrăcat o rochie lungă, neagră, care i-a scos în evidență trupul zvelt și frumusețea pielii.

Mirii nu vor pleca în luna de miere fiindcă filmează sezonul trei al serialului fenomen „Golden boy”

Suna și Abidin, cei mai frumoși miri!

Nunta a avut loc pe 19 august la Dalyan Club, potrivit odatv.com. Cu toate acestea, îndrăgostiții nu vor putea pleca imediat în luna de miere, asta pentru că se pregătesc pentru filmările pentru sezonul trei al seriei „Golden boy – Dragoste rebelă”.

Beril Pozam – Suna, una dintre cele mai apreciate actrițe din Turcia, a plecat însă cu Ersin – Abidin în SUA, unde s-au întâlnit cu frumoasa Afra Saracoglu, iar fetele s-au distrat pe cinste. Beril și Ersin au precut însă momente de neuitat anul trecut în Italia, dar la fel ca și în serial, cât mai discret posibil.

„Sper ca mereu să aveți oameni frumoși în inimile voastre și alături de voi și că voi veți fi oamenii ăia frumoși pentru alți oameni”, a scris Beril după ce a fost la New York.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre