Simona Ionescu / Redactor Șef

Fetele de la Survivor au făcut show la duș. Imagini de infarct

Fetele de la Survivor au făcut show la duș. Imagini de infarct
Pentru orice persoană a face un duș face parte din ritualul zilnic. Când au dat de apă și săpun, fetele de la Survivor au fost în culmea fericirii.

După multă trudă și concursuri grele, a venit și vremea răsfățului. Ce s-a întâmplat când concurenților li s-a dat voie să facă un duș.

Fetele de la Survivor au făcut show la duș. Imagini de infarct


Bucurie fără seamăn pentru concurenții de la Survivor. Norocoșii care au reușit să rămână pe insulă au avut parte de o surpriză la care nu s-ar fi așteptat niciodată. După ce au îndurat lucruri foarte grele, a venit momentul ca fetele și băieții să se unifice, apoi să intre în civilizație și să se bucure de un duș mult așteptat și bine meritat.

„Mă simt ca un bebe”

Alexandra Duli a fost pur și simplu extaziată de momentul dușului și a mărturisit că se simte ca un bebeluș. „Mă simt ca un bebe mic, nou născut, care parcă acum a început viața.

Nu-mi vine să cred că am făcut duș. Acasă nu apreciam asta. Era o chestie gen: Bă, asta e, trebuie să faci duș, îl faci și gata. Dar aici, când mi s-a dat această oportunitate, e wow”, a mărturisit tânăra de 24 de ani.

Concurenții s-au delectat cu cocktail-uri

După ce toată lumea a fost curată ca lacrima, Războinicii și Faimoșii și-au pus hainele curate și a început petrecerea. Concurenții au avut parte de dans și chiar de un concert, totul într-o atmosferă incendiară, într-o grădină cu fotolii pe care aceștia s-au tolănit.

N-au lipsit nici cocktail-urile savurate de Războinicii și Faimoșii care au uitat de momentele în care și-au spus vorbe grele și s-au comportat ca niște prieteni și s-au bucurat unii de ceilalți.

CRBL și Laura Giurcanu au arătat cât de talentați sunt

Dacă TJ Miles și Alexandra Duli au făcut un dans lasciv la care nimeni nu s-a gândit, nici CRBL și Laura Giurcanu nu s-au lăsat mai prejos și și-au rupt pingelele. Mai mult, TJ Miles și Oana și-au făcut și ceva complimente.

Cât privește mâncarea, concurenții de la Survivor au avut tot felul de bunătăți, pizza, tort, băuturi fel de fel, iar la petrecere a participat și prezentatorul Daniel Pavel.

Sursă foto: protv, instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre