Simona Ionescu / Redactor Șef

Fetița Elenei Udrea a primit cadoul în avans pentru ziua de naștere. Mama i-a făcut cea mai mare surpriză

Fetița Elenei Udrea a primit cadoul în avans pentru ziua de naștere. Mama i-a făcut cea mai mare surpriză
Micuța Eva, care săptămâna viitoare va împlini vârsta de cinci ani a primit deja cadoul. Elena Udrea a putut să o strângă în brațe mai tare ca niciodată.

Elena Udrea și alte două deținute au ieșit din închisoare pentru trei ore ca să-și îmbrățișeze copiii și să petreacă câteva ore alături de aceștia. Cel mai frumos cadou pe care Eva l-ar fi putut primi vreodată de ziua ei, care va avea loc săptămâna viitoare.

Chiar de Nașterea Maicii Domnului, Elena Udrea și fetița ei s-au întâlnit la Mănăstirea Ghighiu din Prahova, iar micuța a fost în extaz. Lacrimile nu s-au oprit de pe chipul fostului ministru al Turismului care a avut ocazia să-și strângă copilul în brațe. Alături de Elena Udrea, au mai fost două deținute care, vineri au avut posibilitatea să petreacă trei ore alături de copiii lor. Toți copiii au primit cadouri, s-au jucat cu cele care le-au dat viață, iar Eva nu se mai dezlipea din brațele mamei.

Bucurie imensă pentru fetița Elenei Udrea. Și-a ținut mama în brațe

E prima dată când Udrea primește o permisie

În mai multe rânduri, Elena Udrea a cerut să-și vadă fetița și a anunțat pe pagina de socializare că niciodată nu a primit o permisie de 24 de ore. Ea și-ar fi dorit enorm să fie acasă de ziua fetiței sale. Motivul? Reprezentanții penitenciarelor „refuză sa acorde aceste permisii”, de aceea fostul ministru al Turismului i-a acuzat de  „incompetență”.

Eva Maria, fetița Elenei Udrea, s-a făcut mare și frumoasă. Foto: Facebook Elena Udrea

De asemenea, blonda a precizat că avocatul poporului Renate Weber „se face că nu vede cum legea este încălcată nu se respectă dreptul legal la permisii”. „Este al doilea an în care solicit sa mi se acorde permisie măcar de 24 de ore pentru a fi acasă de ziua de naștere a fetiței mele, care luna aceasta împlinește 5 anișori, dar mi se refuza acest drept.​”, s-a plâns Elena Udrea pe pagina de Facebook.

Potrivit fostului ministru al Turismului, legea prevede ca cei încarcerați să poată merge acasă între 10-30 zile pe an, pentru a menține legătura cu familia, dar conducerea închisorilor nu o respectă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre