Simona Ionescu / Redactor Șef

Fetița Ginei și a lui Smiley a primit primul cadou. Ce a adus Moș Nicolae?

Fetița Ginei și a lui Smiley a primit primul cadou. Ce a adus Moș Nicolae?
Emoții maxime pentru Gina Pistol dar și pentru fanii ei. Moș Nicolae a venit deja pentru „gărgăriță”. Fetița ei și a lui Smiley a primit, duminică primul dar, chiar dacă nu s-a născut încă.

Gina Pistol și-a emoționat maxim fanii. Prezentatoarea de la Chefi la Cuțite a primit primul ei cadou pentru copilul ei și al lui Smiley. Gina Pistol i-a pregătit deja primul cadou de Moș Nicolae copilului său, încă nenăscut.

Vă amintim că Gina Pistol a ascuns o bună perioadă faptul că este însărcinată, până ce a trecut de perioada considerată critică în sarcină, iar acum împărtășește cu fanii toate emoțiile. În prezent, prezentatoarea emisiunii „Chefi la Cuțite” a început să vorbească liber despre copilul său și să își dea frâu liber sentimentelor care o încearcă din plin în această perioadă.

Ce cadou i-a luat Gina Pistol fetiței ei

În prag de sărbători, Gina Pistol nu își mai încape în piele de fericire, știind că mai are destul de puțin până ce va naște. Casa lui Smiley e în plină transformare, pentru primirea bebelușului. Vedeta i-a cumpărat bebelușului său încă nenăscut primul cadou de Moș Nicolae: o pereche de ghetuțe foarte, foarte mici.

Lângă poză, Gina Pistol a scris și un mesaj emoționant: „Și la mine a venit Mos Nicolae! Iata ce am gasit in ghete”.

Gina Pistol și sarcina care o transformă

De când a decis să vorbească despre sarcina ei, Gina Pistiol își ține la curent fanii cu absolut toate transformările prin care trece. Are stări oscilante și pofte ciudate. Gina va deveni mămică peste puțin timp. Pe lângă stările emoționale care se schimbă de la secundă la alta, modificările de greutate și de temperament, și poftele neobișnuite și-au făcut loc în viața Ginei Pistol.

Recent, iubita lui Smiley a povestit cum a fost „invadată” de cea mai bizară poftă de când este gravidă. „Eu nu prea am pofte acum, adică aș mânca oricând ceva acru – aș bea borș, fresh-uri de grepfrut și de lămâie – dar m-am gândit tot drumul spre casă, o oră și ceva, la hummus cu albuș de ou prăjit și cu o salată de roșii și de castraveți”, a spus Gina Pistol pe pagina sa de Instagram.

Sursa foto: Instagram

”Cuțitul de aur” al lui chef Cătălin Scărlătescu a lucrat în restaurantul lui Jamie Oliver

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre