Simona Ionescu / Redactor Șef

Fetița lui Marian Vanghelie și a Oanei Mizil, probleme de sănătate. A fost dusă la spital, în Franța

Fetița lui Marian Vanghelie și a Oanei Mizil, probleme de sănătate. A fost dusă la spital, în Franța
Orice mamă știe că pentru bunăstarea copilului nu va ezita să facă niciun efort. Când a înțeles că fiica ei are probbleme, Oana Mizil a vrut cei mai buni specialiști alături.

După cum a dezvăluit mama ei, fetița lui Marian Vanghelie a avut o serie de probleme de sănătate, drept pentru care a fost dusa la spital, în Franța.

Oana Mizil s-a despărțit de Marian Vanghelie după 11 ani de relație. Bărbatul a adus în viața sa o altă femeie, în timp ce Oana a rămas cu fiica lor care a împlinit opt ani. Divorțul i-a priit femeii de afaceri în vârstă de 48 de ani. După separarea de fostul soț a reușit să slăbească și să ajungă din nou la silueta pe care o avea înainte de sarcină.

Fetița lui Marian Vanghelie și a Oanei Mizil are probleme de sănătate

Chiar dacă s-au separat, Oana Mizil și Marian Vanghelie sunt implicați împreună în creșterea și educarea fiicei lor. Cu câțiva ani în urmă, fosta parteneră de viață a lui Marian Vanghelie a ales să se apropie mai mult de Dumnezeu. A suferit enorm în urma problemelor aduse de fostul primar al sectorului 5 și spune că doar credința în Dumnezeu și fetița ei au reușit să o facă să meargă mai departe.

Oana Mizil spune că fiica ei și credința în Dumnezeu au ajutat-o să treacă peste toate problemele (Sursa foto: Instagram)

Pentru că s-a confruntat cu anumite probleme de sănătate, Maria Vanghelie a fost dusă la spital în sudul Franței, la cei mai buni medici. Răspunsul acestora a fost unul care a bucurat familia: Maria este în regulă. Alături de Oana Mizil și fiica ei, au călătorit și bunica maternă a fetiței, dar și verișoara micuței. Profitând de veștile bune și de vara prelungită, Oana Mizil a decis să mai rămână în sudul Franței și a cazat familia la un hotel luxos pe malul mării.

În timp ce fetițele se bucurau de piscina hotelului, atent supravegheate de bunică, Oana Mizil a tras cu urechea la o ședință a personalului hotelului, și a luat notițe mental. Ea a urmărit atent o ședință a managerului hotelului cu personalul și a aflat care e rapiditatea cu care un produs comandat trebuie preparat și servit, dar și ce trebuie să răspundă un ospătar când e întrebat despre un produs care nu există în local.

Oana Mizil, care are o patiserie – ciocolaterie în inima Capitalei, mărturisește că informațiile la care a tras cu urechea îi vor fi de folos „într-un nou proiect”.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre