Simona Ionescu / Redactor Șef

Fetițele Valentinei Pelinel au dat iama în fardurile mamei. Au fost surprinse și filmate

Fetițele Valentinei Pelinel au dat iama în fardurile mamei. Au fost surprinse și filmate
Cristi Borcea și Valentina Pelinel sunt, de șase ani, un cuplu stabil și frumos. Fostul model cu o carieră înfloritoare la New York e cea care reușește să îl țină pe fostul președinte al dinamoviștilor lipit de casă și se descurcă de minune cu familia extinsă, fiind foarte apropiată de toți ceilalți copii ai soțului ei.

Apropiată de fiicele mai mari ale soțului ei, Valentina Pelinel a cam fost luată prin surprindere de fiicele ei naturale. Fetițele ei și ale lui Cristi Borcea au dat iama în fardurile mamei. Au fost surprinse și filmate, iar din imagini se vede că știau exact ce au de făcut ca să se dichisească precum au văzut la mama lor și la surorile lor mai mari.

Fetițele Valentinei Pelinel pare că nu au nevoie de jucării scumpe ca să se distreze (Instagram)

Cristi Borcea are o familie numeroasă. Mai exact are 9 copii cu patru mame diferite. Cu prima sa soție, Crist Borcea are trei copii, doi băieți și o fată: Patrick (26 ani), Melissa și Angelo (21 ani). A doua nevastă a devenit mamă pentru alți doi copii: George Alexandru (14 ani) și Gloria (8 ani). Mai există o fiică, Andreina Carolyn Christine (14 ani), născută dintr-o relație neoficializată.

Toți copiii Borcea în vacanță împreună

Cu actuala soție, Valentina Pelinel, Cristi Borcea are trei copii: un băiat, pe nume Milan (8 ani) și două fiice gemene, Indira Maria și Rania Maria (5 ani). Gemenele și Milan au venit pe lume în timp ce el era închis. „Viața nu vine cu instrucțiuni despre cum să trăiești, dar vine cu copaci, apusuri de soare, zâmbete și râsete, așa că bucură-te de ziua ta”, a postat, recent, Valentina Pelinel, un citat din Debbie Shapiro, alături de o imagine cu o parte din copiii soțului ei.

În vacanța de vară din Grecia, Valentina Pelinel a asortat ținutele fetelor din familia Borcea (Instagram)

Vara aceasta, Cristi Borcea și-a dus familia în vacanță în Grecia. A fost însoțit de soția sa Valentina Pelinel, de copiii lor, dar și de toți ceilalți copii. Gemenele  au fost mai mult decât încântate să petreacă timp înconjurate de surorile mai mari, iar Valentina Pelinel chiar s-a asigurat că îmbracă, toate, ținute similare. A ales pentru ele compleuri de la Dolce & Gabbana, după cum a arătat în imaginile postate pe rețelele sociale.

Fetițele Valentinei Pelinel au dat iama în farduri, Milan prinde pești

 Micuțele se pare că  au studiat atent ce face mămica lor pentru a fi așa frumoasă și plăcută, iar acum au dat iama în machiajele Valentinei Pelinel pentru a se machia și ele, așa cum toate fetițele încearcă să o facă. Sunt foarte drăguțe puștoaicele în demersul lor de a se transforma în „fete mari”, ca și surorile lor.

În timp ce surorile lui se joacă cu machiajele mamei, Milan e pregătit să devină un mare pescar și să asigure hrană familiei. El a fost surprins cu ultima „captură”, iar peștele prins e impresionant de mare, după cum se vede în filmare.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre