Simona Ionescu / Redactor Șef

Valentina Pelinel a căutat oul de aur în Abu Dhabi. Iată unde au petrecut Paștele alte vedete!

Valentina Pelinel a căutat oul de aur în Abu Dhabi. Iată unde au petrecut Paștele alte vedete!
Mult așteptat de toate vedetele, Paștele a fost sărbătorit alături de familie și cei dragi, cu multe bucurie în suflet. Unii aproape de casă, alții în locuri exotice.

După multă muncă, vedetele noastre s-au relaxat de Paște, iar amintirile strânse vor rămâne în suflet. Iată cum s-au distrat.

Familia Borcea a hrănit caprele

Valentina Pelinel, Cristi Borcea și copiii, alături de fiica cea mare a afaceristului, studentă în America, au ales să petreacă Paștele la Abu Dabhi. Toată lumea a fost la parcul de distracții, s-au făcut fotografii cu cele mai drăguțe mașini și personaje și s-a mâncat cu poftă vată de zahăr colorată. Familia a ajuns și la Parcul Zoo unde cămilele și caprele au fost fericite că au fost hrănite.

Dar momentul cel mai așteptat a fost căutatul ouălor de Paște. De data asta „lupta” s-a dat pentru oul de aur, care a fost adjudecat în final de una dintre gemenele cuplului Valentina-Cristi Borcea.

Violeta Bănică s-a împărțit între două familii

Violeta Bănică s-a împărțit între cele două familii

Chiar dacă sărbătorile nu mai sunt cum au fost în copilărie de când părinții s-au despărțit, Violeta Bănică împacă ambele familii. Violeta a mărturisit, mai în glumă, mai în serios că „noi avem patru Crăciunuri și toată lumea traversează așa pe la fiecare. La fel e și cu Paștele”. Fetița lui Ștefan Bănică și Andreea Marin s-a bucurat de „vreo patru-cinci mese” și n-a fost deloc deranjată de Paștele „încărcat cu multe calorii”.

Oana Roman s-a îngrășat de Paște

Oana Roman s-a îngrășat de Paște

Bucurie, liniște și multe bucate gustoase. La asta s-a rezumat Paștele Oanei Roman, care le-a spus internauților că s-a îngrășat un kilogram. „Bună dimineața spre prânz. Plus 1 kg după sărbătorile astea. Nu e mult, dar e. La voi? Câte kilograme în plus?”, a spus Oana Roman.

Ramona Bădescu, Paște românesc la Roma

Ramona Bădescu a petrecut românește de Paște

Anul acesta Ramona Bădescu și-a luat mama în Italia și s-a petrecut românește la o prietenă la Roma. Artista a postat o fotografie în care apare fericită alături de familie și un mesaj pentru toți cei care o iubesc. „Hristos a înviat! Să aveți lumină în suflet și în viață, dragii mei români! Din Roma, în casa prietenei mele unde sărbătorim românește alături de cei dragi, vă doresc sărbători binecuvântate”, a spus vedeta.

„Iisus zâmbește tuturora, Atotputernic și smerit!”

„Hristos a Înviat! Iisus zâmbește tuturora, Atotputernic și smerit! El orbilor le dă lumină, Și muților le dă cuvânt, Pe cei infirmi îi întărește, Pe morți îi scoală din mormânt. Și tuturor, deopotrivă, Împarte darul lui ceresc. Și celor care cred într-însul, Și celor ce-l batjocoresc. Urască-l cei fără de lege… Ce-i pasă lui de ura lor? El a venit s-aducă pacea Și înfrățirea tuturor. (…) Voi toți, ce-ați plâns în întuneric/ Și nimeni nu v-a mângâiat/ Din lunga voastră-ngenunchere. Sculați! Christos a Înviat!”

Consider că Învierea Mântuitorului Iisus Hristos este și trebuie să continue să fie parte integrantă a neamului nostru, parte integrantă a credinței noastre, parte integrantă din România noastră pitorească! De aceea, am ales să citez din versurile pe care moldoveanul meu drag, Alexandru Vlahuță, I le-a închinat Lui și ni le-a lăsat nouă, să le povestim în casă și să le oferim moștenire celor care ne duc povestea mai departe! Paște fericit, oameni buni”, a fost mesajul lui Cristian Popescu Piedone de Înviere.

Nicolae Ciucă, surprins la mânăstirea lui Arsenie Boca

Nicolae Ciucă la Mânăstirea lui Aresenie Boca
Nicolae Ciucă la Mânăstirea Sâmbăta a lui Aresenie Boca. Foto: evz.ro

Președintele PNL a fost de Înviere la Sâmbăta de Sus, celebră pentru faptul că acolo a locuit și s-a rugat mai mulți ani starețul Arsenie Boca. Nicolae Ciucă a fost surprins în mulțimea de credincioși la Sâmbăta de Sus, iar fotografia a fost publicată de evz.ro.
Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a transmis, cu ocazia Sfintelor Paști, un mesaj simpatizanților politici și, în general, creștinilor ortodocși. El a spus românilor că doar prin credință, oamenii se pot simți în siguranță și uniți.

Andra a mâncat de Paște cea mai bună ciocolată din Dubai

Andra, Cătălin Măruță și copiii au petrecut cel mai frumos Paște în Dubai și au participat la slujba de Înviere la Parohia Ortodoxă Română. Vedeta și copiii n-au putut să rateze cea mai bună ciocolată din Dubai, cea cu fistic, așa că le-au făcut poftă prietenilor din online. Singurul care nu a fost tentat de ispită a fost Măruță.

„Am găsit faimoasa ciocolată cu fistic din Dubai. Este extraordinar de bună, cu cataif și cu fistic înăuntru, noi am văzut pe tot internetul, este super cruchy… Oh, my God”, a fost mesajul Andrei pentru fanii săi.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre