Simona Ionescu / Redactor Șef

Victoria Beckham schimbă prefixul pe tocuri. Mesajul emoționant al vedetei

Victoria Beckham schimbă prefixul pe tocuri. Mesajul emoționant al vedetei
Victoria Beckham împlinește astăzi 50 de ani. Vedeta a transmis un mesaj emoționat în ajunul aniversării, în care a declarat că este „pregătită să pășească în acest nou capitol... pe tocuri”.

Victoria Beckham s-a pregătit pentru împlinirea vârstei de 50 de ani, împărtășind o postare emoționantă pe Instagram. Ea susține că va intra în noua etapă a vieții tot pe tocuri.

Postând o fotografie cu ea însăși într-un sutien și un costum din linia sa de modă, Victoria a împărtășit un mesaj lung, mulțumindu-i soțului ei David și celor patru copii „frumoși” pentru „dragostea și sprijinul lor necondiționat”, în timp ce reflecta asupra vieții.

„Mă simt incredibil de binecuvântată că am atins această piatră de hotar”

„În timp ce mă pregătesc să pășesc spre 50 de ani (pe tocuri, bineînțeles!), mă simt incredibil de binecuvântată că am atins această piatră de hotar. Nu doar de locul în care mă aflu ca femeie, ci și de cât de departe au ajuns brandurile mele de modă și de frumusețe. Ambiția mea a fost întotdeauna de a face femeile să se simtă ca cea mai bună versiune a lor. Pentru mine, asta a însemnat să am încredere în instinctul meu și să nu fac niciodată compromisuri în ceea ce privește viziunea mea creativă”, a spus Victoria.

„Cred că poți fi multe lucruri. Un star pop, o mamă, o soție, un designer…”

Victoria și David, fericiți ca la începutul relației

Ea a adăugat că este mândră de traiectoria carierei sale, de la star pop la designer de modă. „Cred că poți fi multe lucruri. Un star pop, o mamă, o soție, un designer…. Pasiunea mea a fost întotdeauna să visez! Crede mai întâi în tine, toți ceilalți vor urma. Și dacă ești foarte norocos, vei găsi pe cineva care crede în tine chiar mai mult decât tine.”, susține vedeta.

„Veșnic recunoscătoare pentru dragostea și sprijinul tău”

Mulțumindu-i lui David, vedeta a mărturisit că este „veșnic recunoscătoare pentru dragostea și sprijinul tău necondiționat și pentru copiii noștri frumoși”. „@BrooklynPeltzBeckham, @RomeoBeckham, @CruzBeckham voi mă completați. Sunt atât de mândră, atât de impresionată de indivizii buni, muncitori și talentați care deveniți cu toții”, s-a destăinuit Victoria.

„Acesta este începutul unui nou capitol captivant”

Victoria, alături de David și Brooklyn. Sursă foto: instagram

Victoria a încheiat postarea cu o promisiune că va continua să lupte pentru mai mult. „Așadar, pentru a face mai mult din ceea ce îmi place cu oamenii pe care îi iubesc. Sunt atât de recunoscătoare pentru familia mea, pentru prietenii mei și pentru echipa mea incredibilă! Acesta este începutul unui nou capitol captivant, iar eu sunt abia la început. Mami și tati, vă iubesc. Pupici Victoria”, a spus vedeta.

„Nu mă deranjează că îmbătrânesc”

Victoria susține că nu are nimic împotrivă să îmbătrânească și că vrea „să arate bine pentru vârsta ei”. Într-un interviu acordat în 2019, mama a patru copii a declarat: „Nu încerc deloc să arăt mai tânără. Vreau doar să arăt bine pentru vârsta mea. Vreau să arăt ca cea mai bună versiune a mea. Vreau să am grijă de ceea ce am.

Nu prea vreau să schimb nimic. Și sunt de acord cu asta. Îmi place cum mă simt când îmbătrânesc. Sunt de acord cu felul în care arăt, pentru că este ceea ce este. Toată lumea va îmbătrâni. Dar nu-mi place cum sună îmbătrânirea”, a declarat Victoria.  Și este la fel de mulțumită de cariera ei, linia ei de modă înregistrând profit anul trecut, după o serie de lipsuri financiare, la aproximativ 15 ani de la lansarea propriei mărci de modă.

Pe 23 aprilie își va lansa colecția Mango

Victoriei Beckham nu îi e frică că îmbătrânește

Vedeta are, de asemenea, propria linie de înfrumusețare, în timp ce este pregătită să debuteze pe piața modei de stradă cu colecția sa, „Mango”. Rochiile și tricotajele au fost reactualizate la un preț mai accesibil pentru buzunare, în comparație cu cele 90 de lire sterline pe care le cere pentru un tricou de la marca sa omonimă, lansată în 2008. Colecția va fi lansată pe 23 aprilie.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre