Simona Ionescu / Redactor Șef

Incendiar. Fotografie cu Dana Budeanu, goală în pat. Stilista poartă doar tocuri

Incendiar. Fotografie cu Dana Budeanu, goală în pat. Stilista poartă doar tocuri
Dana Budeanu a rupt internetul în două, în urma unei fotografii postate. Bruneta e extrem de sexi.

Dana Budeanu a încins spiritele cu o poză postată recent.

Incendiar. Fotografie cu Dana Budeanu, goală în pat. Stilista poartă doar tocuri

Cu puțin timp în urmă, Dana Budeanu s-a hotărât să facă ceva ieșit din comun. Vedeta a încălțat niște pantofi cu tocuri înalte, și-a pus niște ochelari de soare care-i veneau foarte bine, s-a urcat în pat dezbrăcată și a făcut o fotografie de zile mari pe care a urcat-o apoi pe rețelele de socializare. Așa cum ne-am fi așteptat, ea a strâns foarte multe aprecieri de la fani și vedete.

Criticată de Ana Baniciu

Cu ceva timp în urmă, Ana Baniciu a fost invitată în podcast-ul lui Radu Țibulcă, unde nu s-a putut abține și a spus tot ce crede despre Dana Budeanu. Pentru că a fost de multe ori ținta criticilor brunetei, fiica lui Mircea Baniciu i-a adresat vorbe grele. Blonda s-a supărat foarte rău după ce Dana i-a criticat casa și spune că Budeanu își face reclamă pe spatele altor femei.

„Dana Budeanu… de la care am cumpărat o rochie acum mulți ani. A fost o chestie, mă rog… Eram cu Lala Band, cu Pariu cu viața. Trebuia să cumpăr rochia asta ca să ne prezentăm la un eveniment. Poate va vedea vreodată acest podcast și să-i spun că eu mi-am dat banii de pe un turneu cu Lala Band, de pe multe cântări cu Lala Band și am plătit o rochie de-ale ei.

 

După care o vedeam pe YouTube cum vorbea în nenumărate rânduri despre mine. La un moment a fost un lucru care m-a deranjat foarte tare. A zis: „Dacă stai într-o sărăcie de casă mai bine nu te mai posta”. Sărăcie sau nu… este o casă pe care eu mi-am dorit-o cu tot sufletul.

Nu cred că mi-am dorit ceva mai mult decât casa asta în care stau. Nu cred că am muncit mai mult pentru ceva decât pentru casa mea. E munca mea și nici nu vreau să mi-o aprecieze ea. Vreau doar să tacă. Atât. (…) Are o răutate, dar e o femeie foarte deșteaptă. Își face reclamă pe spatele altor femei sau altor oameni care se îmbracă cum se îmbracă. Poate nici mie nu-mi plac ținutele făcute de ea, dar e o chestie de gust aici”, a spus Ana Baniciu.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre