Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiica Andreei Esca a recunoscut. Cu ce probleme de sănătate se confruntă tânăra

Fiica Andreei Esca a recunoscut. Cu ce probleme de sănătate se confruntă tânăra
Uneori e greu să fii fata Andreei Esca, iar Alexia simte acest lucru din ce în ce mai mult. Cu ce se confruntă tânăra.

Are o mamă celebră și este, la rândul său, în atenția tuturor. Să fie oare celebritatea motivul pentru care fiica Andreei Esca are momente în care cedează nervos?

Fiica Andreei Esca a recunoscut. Cu ce probleme de sănătate se confruntă tânăra

Plânge foarte des, uneori în fiecare zi și a mărturisit acest lucru. Ce se întâmplă oare cu Alexia Eram, fiica Andreei Esca? Invitată recent în podcast-ul Laurei Giurcanu, Alexia a afirmat că face terapie în fiecare săptămână. „Eu plâng foarte des, plâng aproape în fiecare zi.

Ultima oară am plâns acum două zile, pentru că nu mă simțeam bine. Eu așa mă descarc. Nu mă simțeam în largul meu. Cred că toată lumea suferă de anxietate și de stres. Trăim într-o lume haotică, dar fac terapie, oricum, o dată pe săptămână. Cred că mă ajută foarte mult”, a declarat aceasta.

Prima dată când a intrat în cabinetul unui specialist a fost acum cinci ani

Alexia, care este creator de conținut în mediul online, a mers mai departe cu dezvăluirile și a afirmat că prima dată când a apelat la ajutor de specialitate s-a întâmplat cu cinci ani în urmă. „Am perioade foarte des, că tot ziceam că sunt pozitivă, în interiorul meu nu sunt tot timpul așa de pozitivă. Nu neapărat pentru că aș avea ceva. Pur și simplu cred că toate lucrurile astea din jurul tău, stresul, presiunea, te fac să fii mai anxios. (…) Fiecare are problemele lui.

Nicio problemă nu poate să fie mai mică sau mai mare, pentru mine asta este o problemă mare. (…) Dar nu prea-mi place să-mi port milă. Asta e, mă simt așa, toată lumea se mai simte așa, îmi rezolv singură problemele la terapie și atât. (…) Am făcut terapie prima oară acum vreo 5 ani de zile. M-am oprit, trei ani mai târziu am făcut din nou, câteva luni, iar m-am oprit și acum am reluat de aproape un an, de când a început pandemia. Mă ajută foarte mult.

Nu trebuie să ai o problemă să faci terapie. Doar ai pe cineva acolo cu care să vorbești și în care să ai încredere. E cineva complet obiectiv care poate să-ți dea nu neapărat sfaturi, ci să-ți pună niște întrebări la care să răspunzi ca să-ți dai seama ce faci ca să-ți rezolvi problemele”, a mai spus fiica Andreei Esca.

Sursă foto: libertatea.ro

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre