Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiica Andreei Marin și-a găsit bărbatul ideal. Așa ceva vezi din ce în ce mai rar. Foto

Fiica Andreei Marin și-a găsit bărbatul ideal. Așa ceva vezi din ce în ce mai rar. Foto
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin a pornit în viață cu dreptul. Iubitul pare să fie bărbatul ideal, pe care l-ar aștepta orice domnișoară.

Fiica Andreei Marin le-a făcut geloase pe domnișoarele care sunt în căutare de un pretendent. Violeta Bănică le-a arătat ce înseamnă să ai lângă tine bărbatul ideal.

George și Violeta Bănică fac un cuplu extraordinar și pentru că o adoră, tânărul are grijă să nu-i lipsească nimic. George, care a studiat la Școala de media și e interesat de jurnalism, este, după cum ne-a arătat Violeta și un bun bucătar, care nu se dă în lături de la nimic pentru a-i pregătit ceva bun iubitei sale. Violeta l-a fotografiat în exercițiul funcțiunii și a postat totul pe contul său de socializare.

Cum a primit Andreea Marin vestea că Violeta are iubit

George, iubitul Violetei Bănică, își răsfață partenera

Andreea Marin și fiica sa, Violeta sunt mai presus de toate cele mai bune prietene, iar tânăra i-a vorbit cu sinceritate despre băiatul pe care-l place. Iar fosta zână nu a fost împotrivă, pentru că se aștepta să vină și acest moment.  „Are 16 ani și e normal la această vârstă să îi placă cineva, sunt deschisă.

Cu precauții însă, așa cum gândește probabil orice părinte conștient și responsabil în aceste vremuri tulburi. Îmi place să o văd fericită și în siguranță”, a mărturisit vedeta cu ceva timp în urmă.

„Dumnezeu să o țină sănătoasă și în rest am încercat să-i deschid aripile către viitor”

Andreea Marin și Violeta
Andreea Marin și Violeta sunt cele mai bune prietene

Ca orice mamă, Andreea Marin se mândrește cu puiul său și are grijă să-i dea Violetei cele mai bune sfaturi și să o ajute să evolueze cât se poate de frumos. În plus, tânăra e implicată în tot felul de proiecte, iar mama o susține.

„Violeta e un bun comunicator, o fire organizată, ca și mine, are o minte ageră. E un bun comunicator, o fire organizată, ca și mine, are o minte ageră! Dumnezeu să o țină sănătoasă și în rest am încercat să-i deschid aripile către viitor. Dar ea știe că și de efortul și imaginația ei depinde cum se va așterne acesta”, a mai spus fosta zână a surprizelor.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre