Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiica Elenei Lasconi șochează din nou. Ce declarații a făcut Oana la început de an

Fiica Elenei Lasconi șochează din nou. Ce declarații a făcut Oana la început de an
La început de an, fiica Elena Lasconi i-a mai dat o lovitură urâtă mamei sale. Tânăra a făcut declarații pur și simplu uluitoare.

Într-un mesaj pe contul de socializare, Oana Lasconi, fiica Elenei Lasconi a anunțat că este o „bisexuală mândră”. Declarațiile au fost făcute în limba engleză.

A iubit „mulți bărbați, multe femei minunate și multe persoane non-binare minunate”

Mesajul pe care fiica Elenei Lasconi l-a scris a fost în limba engleză. Tânăra susține că a iubit atât „bărbați minunați cât și femei minunate”.  „Începând de azi nu mai sunt un «aliat LGBTQ+» aici pe Instagram. Sunt o bisexuală mândră, care a iubit mulți bărbați minunați, multe femei minunate și multe persoane non-binare minunate. Aș zice «pansexuală», dar nu-mi place steagul atât de mult.

Mesajul Oanei Lasconi de la început de an

Putem să alegem. Faci față & plângi”, a scris Oana Lasconi pe Instagram. Fanii au apreciat cuvintele tinerei și chiar au încurajat-o să-și trăiască viața și să fie cine se simte bine.

„Sunt absolut dezgustată că mama mea a votat DA, la referendumul Coaliției pentru familie

Primărița din Câmpulung Muscel a avut un prim șoc în noiembrie anul trecut, când Oana Lasconi a avut o reacție incredibilă, criticându-și public mama pentru  că a votat pentru familia tradițională la referendumul Coaliției. „Sunt absolut dezgustată că mama mea a votat DA, la referendumul Coaliției pentru familie pentru a susține așa-zisa familie tradițională între un bărbat și o femeie. Sunt dezgustată și dezamăgită”, au fost cuvintele tinerei.

Fiica Elenei Lasconi șochează din nou

„Sunt mulțumită că mama mea nu mai candidează la alegerile europarlamentare”

Pusă într-o asemenea situație ciudată, Elena Lasconi a considerat că trebuie să ia o decizie drastică și s-a retras de pe lista de candidați ai USR pentru alegerile europarlamentare. Iar acest lucru a bucurat-o enorm pe fiica sa, care a mai venit cu un mesaj. „Sunt mulțumită să aflu că mama mea nu mai candidează la alegerile europarlamentare. Un homofob în minus la Parlamentul European este un câștig, indiferent de cost. Grija mea este în principal față de persoanele LGBTQ+ din România, care suferă în fața ignoranței și a urii”, a declarat aceasta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre