Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiica lui Beyonce bea suc din trofeul Grammy. Blue Ivy l-a făcut mândru pe tăticul Jay-Z

Fiica lui Beyonce bea suc din trofeul Grammy. Blue Ivy l-a făcut mândru pe tăticul Jay-Z
Fiica lui Beyonce și-a sărbătorit primul premiu Grammy cu stil. Blue Ivy bea suc din trofeul ei, cu o coroană pe cap.

Fiica lui Beyonce bea suc din trofeul Grammy. Beyonce a distribuit un montaj video pe Instagram care a prezentat o cronologie a tuturor celor 28 de premii Grammy – cele mai multe victorii ale oricărei femei – precum și un omagiu special fiicei sale, Blue Ivy, care a câștigat primul ei Grammy la spectacolul de premiere 2021 din acest an.

A câștigat un premiu Grammy la 9 ani

Fiica lui Beyonce bea suc din trofeul Grammy. Are doar nouă ani și deja a fost premiată în cariera ei din showbiz. Blue Ivy a făcut istorie în muzică, ca fiind unul dintre cei mai tineri care au câștigat vreodată un premiu Grammy. Mândra mămică Beyonce a povestit despre Blue Ivy și marele ei câștig pe social media.

Fotografia a fost inspirată din discursul lui Jay-Z din 2014, de când a câștigat un premiu Grammy. Artistul a spus la momentul respectiv că premiul său va fi paharul de suc al fiicei sale.

„Vreau să-i spun lui Blue, tati a primit o ceașcă de aur pentru tine”, a spus Jay-Z în 2014.

Ca o regină, Blue Ivy s-a fotografiat cu o coroană aurie pe cap. Ea bea suc din primul ei premiu Grammy.

Legătura mamă-fiică dintre Beyonce și Blue Ivy

Pe lângă o dragoste reciprocă și un talent comun în muzică, mama și fiica au o legătură incredibilă de strânsă. Vorbind într-un interviu, Beyonce a împărtășit câteva informații rare despre fiica ei Blue, în noiembrie anul trecut. Cântăreața a spus că fiica ei este „foarte inteligentă” și „conștientă” de vârsta ei.

„Blue este foarte inteligentă și este conștientă că există o schimbare, dar este treaba mea ca părinte să fac tot posibilul pentru a-i păstra lumea la fel de pozitivă și mai sigură pentru un copil de opt ani. Blue a văzut unele dintre reacții la videoclipul Brown Skin Girl, precum și unele videoclipuri din munca filantropică pe care am făcut-o anul acesta. 

Când îi spun că sunt mândră de ea, ea îmi spune că este mândră de mine și că fac o treabă bună. Este mult mai dulce. Îmi topește inima. Cred că cel mai bun mod de a-i învăța pe copii este să fii un exemplu pentru ei”, a spus Beyonce.

Scandal de proporții între o ursoaică și doi tigri bengalezi. Cine a câștigat

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre