Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiica lui Bruce Willis, mărturii emoționante despre starea de sănătate a actorului: „Încă mai știe cine sunt”

Fiica lui Bruce Willis, mărturii emoționante despre starea de sănătate a actorului: „Încă mai știe cine sunt”
Fanii din lumea întreagă și familia actorului Bruce Willis au primit, anul trecut, o veste șoc: celebrul actor a fost diagnosticat cu demență și cu grave leziuni cerebrale. Tallulah Willis, una dintre fiicele actorului, a dezvăluit starea în care se află Bruce Willis.

Bruce Willis are 68 de ani. Anul trecut, familia celebrului actor a anunțat că acesta se va retrage din actorie din cauza unui diagnostic crunt: afazie, o tulburare de limbaj cauzată de leziuni cerebrale care afectează capacitatea unei persoane de a comunica.

Diagnosticul a fost confirmat și de colegii lui de pe platourile de filmare, care au spus că și ei au observat deviații de comportament în cazul actorului.

Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook

Familia nu a conceput că boala este foarte gravă

Fiica lui Bruce Willis, acum în vârstă de 29 de ani, spune că boala lui Willis a apărut de foarte mulți ani, de pe vremea când ea era adolescentă. La început, familia și apropiații nu au conștientizat faptul că boala actorului este atât de gravă. Actorul părea foarte distant dar, de fapt, era bolnav.

„Ştiu că ceva nu era în regulă de mult timp. A început cu un fel de vagă lipsă de reacţie, pe care familia a atribuit-o pierdererii auzului”, a scris Tallulah Willis, fiica lui Bruce Willis, într-un editorial publicat de revista Vogue.

Când această lipsă de răspuns s-a extins, fata a luat-o personal, presupunând că tatăl ei „îşi pierde interesul” din cauza noii sale familii: soţia sa, Emma Heming Willis şi cei doi copii ai lor.

„Creierul meu de adolescent s-a torturat cu nişte calcule greşite. Nu sunt suficient de frumoasă pentru mama mea, nu sunt suficient de interesantă pentru tatăl meu”, a mai spus Tallulah Willis.

Fiica acestuia a suferit foarte mult. A suferit de anorexie timp de patru ani, după perioade de depresie şi dependenţă de alcool. „Recunosc că am întâmpinat declinul lui Bruce în ultimii ani cu un fel de evitare şi negare de care nu sunt mândră, dar adevărul este că eu însămi eram prea bolnavă ca să mă descurc”, a mai spus fiica actorului.

Cum se simte acum Bruce Willis

Fiica celebrului actor a adăugat că, deşi familia ei se află acum în „începutul suferinţei”, ea găseşte consolare în încercarea de a-l face pe tatăl ei să se simtă confortabil.

„De fiecare dată când merg la casa tatălui meu, fac o mulţime de fotografii căutând comori în lucruri cărora nu obişnuiam să le acord prea multă atenţie. Am fiecare mesaj vocal de la el salvat pe un hard disk. Descoper că încerc să documentez, să arhivez totul pentru ziua în care el nu va fi acolo pentru a-mi aminti de el şi de noi. Încă ştie cine sunt şi se luminează la faţă când intru în cameră”, a mai spus fiica lui Bruce Willis.

Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook

Bruce Willis are cinci copii din două căsnicii

Bruce Willis are cinci fete din două căsătorii. Primele trei fete, printre care și Tallulah, sunt rezultate din căsătoria cu frumoasa actriță Demi Moore. În anul 2009, Bruce Willis s-a căsătorit cu Emma Heming, alături de care are alte două fiice.

Familia speră ca diagnosticul lui Bruce să ajute la conștientizarea acestei afecțiuni, este o boală debilitantă, care poate afecta pe oricine.

Actuala soție a lui Bruce Willis se înțelege foarte bine cu Demi Moore, fosta soție. La toate aniversările importante participă toată familia extinsă.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre