Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiica lui Florin Salam a luat decizia definitivă în ceea ce privește căsnicia

Fiica lui Florin Salam a luat decizia definitivă în ceea ce privește căsnicia
Betty Salam, fiica lui Florin Salam și soțul său, Cătălin Vișinescu au luat o pauză în căsnicie cu ceva timp în urmă. Acum s-a luat decizia definitivă în ceea ce privește viitorul căsniciei.

După ce au stat despărțiți o perioadă, Betty Salam și Cătălin Vișinescu au discutat foarte serios și au luat decizia cea mai bună pentru relația lor. 

„Am trecut prin foarte multe sentimente și momente bune, dar și rele”

Betty Salam și Cătălin Vișănescu s-au împăcat. Au înțeles că sunt făcuți unul pentru celălalt și că vor trebui să lupte pentru dragostea lor și pentru a-i arăta copilului că sunt o familie în adevăratul sens al cuvântului.

„Suntem la fel, avem un copil, suntem de zece ani împreună, am trecut prin foarte multe sentimente și momente bune, dar și rele, încât nu ar trebui să ne mai afecteze nimic și să fim puternici”, a spus Betty Salam, la Antena Stars.

Cum a reușit să se îngrașe 20 de kilograme

Betty Salam s-a îngrășat 20 de kilograme dintr-un motiiv bizar

Betty Salam se bucură de un succes imens în lumea muzicală, dar și pe rețelele de socializare, dar toată lumea a constatat că fiica lui Salam și-a pierdut silueta de altădată.

Vedeta a recunoscut că a luat nu mai puțin de 20 de kilograme, iar motivul este unul cu adevărat bizar. Tânăra spune că și-a dorit să-și facă o intervenție chirurgicală, ulterior operația n-a mai avut loc, dar ea a rămas cu kilogramele în plus.

„Nu știu ce mi-a venit mie că vreau ceva mai mare”

„Am vrut să-mi fac o intervenție anul trecut, iar doctorul s-a decalat cu programările din cauza pandemiei și am renunțat și eu la idee. Acum m-am îngrășat din cauza asta și am rămas cu kilogramele în plus. (…)

Am avut niște pitici pe creier, niciodată noi femeie nu vom fi mulțumite de felul în care arătăm, mergeam la sală în fiecare zi sau de 3 ori pe săptămână. Nu știu ce mi-a venit mie că vreau ceva mai mare (posterior)”, a mărturisit vedeta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre