Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiica lui Gică Hagi a devenit artist complex. Are și primul rol important în televiziune

Fiica lui Gică Hagi a devenit artist complex. Are și primul rol important în televiziune
Numele lui Gică Hagi îl cunoaște o lume întreagă, iar fiica celebrului mare fotbalist din generația de aur a României vrea să ajungă cel puțin la fel de celebră ca el. E plină de talent, pe care l-a moștenit, pesemne, însă nu se manifestă în sport, ci în lumea artistică.

În vârstă de 27 de ani, Kira Hagi este actriță. Ea s-a născut în Barcelona, Spania. A debutat în teatru, în Fetița cu chibrituri. Ulterior, a jucat și la Teatrul de Comedie și la Teatrul Foarte Mic din București. Acum a primit primul ei rol important, în serialul „Lia, soția soțului meu” de la Antena 1. Kira Hagi face pereche cu Vlad Gherman  pe micile ecrane și are un rol important în serial, spre mândria tatălui ei.

Kira Hagi are primul ei rol de anvergură în serialul Lia

În serialul de ficțiune „Lia, soția soțului meu”, produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production pentru Antena 1, Kira Hagi, fiica legendei fotbalului românesc, Gheorghe Hagi, şi Vlad Gherman îi interpretează pe Mira şi Andi.

Kira Hagi este actriţă cu diplome importante. Ea a studiat actoria la New York Film Academy, unde a obținut, în 2017, licența în specializarea Acting for Film. Ulterior, a urmat studii aprofundate de actorie şi la Londra, dar și la București. Debutul în actorie și l-a făcut în filmul de scurt-metraj „București, te iubesc”.

Fiica lui Gică Hagi are primul rol de amploare în televiziune

În prezent, actriţa este implicată în mai multe proiecte cinematografice. În serialul Lia, Kira Hagi este Mira Bădescu, fiica tatălui lui Alice (Ioana Blaj) cu femeia pentru care le-a părăsit pe Otilia (Ilinca Goia) şi Alice. Mira este o tânără şi talentată avocată, care îi câştigă încrederea lui Petru (Ştefan Floroaica).

„Personajul meu, Mira Bădescu, are o meserie care mă intrigă şi mă fascinează deopotrivă. De altfel, asta îmi place cel mai mult la actorie, faptul că pot să întruchipez profesii pe care nu o să am ocazia să le practic și că pot să interpretez nenumărate tipuri de personalități, care scot la iveală conflicte sau împing acțiunea într-o direcție neașteptată.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kira Hagi (@kirahagi)

Îmi plac mult răsturnările de situație și îmi place faptul că prin rolul pe care îl joc în acest serial învăț lucruri noi, despre viață, despre relații și despre conflicte. Tot cu ocazia aceasta am și onoarea de a fi în preajma unor profesioniști, care știu să creeze povești, știu bine să le producă și, mai ales, să descopere noi talente.

Sper să mă număr printre aceste talente și sper să mă ridic la înălțimea așteptărilor”, a dezvăluit Kira Hagi, toamna trecută, când s-a alăturat proiectului de la Antena 1.

Kira Hagi, recunoscută ca pictoriță talentată

Pe de altă parte, pictura ocupă un loc foarte important în viaţa fiicei lui Gică Hagi. La finele lunii octombrie, anul trecut, Kira Hagi a vernisat expoziția „Rădăcini”, în București.

Kira Hagi a distribuit pe rețelele sociale o imagine de când era mică, alături de celebrul ei tată

Aceasta a urmat altor expoziții foarte bine primite de public, avute în Constanţa (Călătorie” – 2018, „Experiment Dezrădăcinare”– 2019 și 2022, „Sound of Silence” – 2021), Franța („Reflections” – 2021) și Italia („Eternal Feminine”, la Florence Biennale XIII – 2021).

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre