Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiica lui Jack Nicholson, povești despre copilăria ei în casa Playboy, alături de fratele Ray

Fiica lui Jack Nicholson, povești despre copilăria ei în casa Playboy, alături de fratele Ray
Fiica lui Jack Nicholson a vorbit într-un interviu despre copilăria pe care a petrecut-o alături de fratele ei, Ray, în faimoasa casă Playboy a lui Hugh Hefner.

Celebrul actor Jack Nicholson, acum în vârstă de 86 de ani, a apărut ultima oară în public în luna mai a anului trecut. Actorul are șase copii, proveniți din relații cu diverse femei, fiind cunoscut ca un cuceritor la vremea sa.

Jack Nicholson alături de Lorraine și Ray. Sursa foto: Instagram

Doi dintre ei, Ray, 32 de ani și Lorraine, în vârstă de 33 de ani, sunt copiii proveniți din relația cu Rebecca Broussard, cea cu care actorul a trăit o poveste de dragoste din 1989 până în 1994.

Lorraine a povestit despre cum era în casa lui Hugh Hefner 

Într-un interviu acordat revistei Vanity Fair, Lorraine a povestit despre cum a fost să-și petreacă mare parte din copilărie în casa lui Hugh Hefner. Dădaca lui Lorraine, Cis, lucra pentru celebrul Hugh Hefner, așa că tânăra a fost des în conacul Playboy când era mică, ba chiar și-a serbat și ziua de naștere acolo. 

Fiica lui Jack Nicholson in casa Playboy
Fiica lui Jack Nicholson nu mergea în tabere, ci la faimosul conac al lui Hugh Hefner. Sursa foto: Instagram

Fiica lui Nicholson a povestit că, în timp ce alții mergeau în tabere, ea petrecea în conacul lui Hefner pentru că acolo erau prietenii ei: ”Nu am mers niciodată în tabăre, nu am avut activități după școală. Din anul în care m-am născut și până pe la 11 ani, mergeam la vila Playboy pentru că acolo erau prietenii mei”. 

”Știam că nu sunt una dintre femeile de acolo” 

Tânăra a povestit că nu mergea singură la faimosul conac, ci cu fratele ei Ray. Iar cea care avea grijă de ei era una dintre fostele soții ale lui Hefner, Kimberley Conrad: ”Deși într-o perioadă mergeam zilnic acolo, nu m-am plictisit niciodată. La acel moment credeam că nimeni nu poate fi rănit acolo. (…) Știam că vila nu este un spațiu pentru copii, dar nu puneam întrebări”, a povestit Lorraine. 

Fiica lui Jack Nicholson in casa Playboy
Lorraine s-a distrat toată copilăria la casa Playboy / Sursa foto: Instagram

Acesta a mărturisit că, deși peste tot erau revistele celebre, ea nu a luat niciodată vreuna: „Știam că nu sunt una dintre femeile de acolo. Mă comparam cu ele pentru că erau cine îmi doream și eu să fiu. Am fost mereu atentă, îngrozită de a fi expusă la ceva ce nu trebuia să văd. Nu am luat niciodată un număr al revistei, deși erau lăsate în fiecare cameră”. 

Fiica lui Jack Nicholson in casa Playboy
Lorraine s-a transformat într-o tânără răpitoare. Sursa foto: Instagram

Ray este și el actor, ca tatăl său 

Ray Nicholson, fratele lui Lorraine, este și el actor la rândul său. Jack Nicholson mărturisea la un moment dat că tânărul i-a moștenit trăsăturile: „Se mișcă la fel ca mine. E mult limbaj corporal. Nu ratezi picioarele lui Nicholson. Cineva trebuia să le moștenească, săracul. Sunt utile, dar scurte”, spunea Nicholson pentru Vanity Fair în 1994.

Ray Nicholson, fiul lui Jack Nicholson
Ray Nicholson a apărut pe covorul roșu alături de iubita sa. Sursa foto: Instagram

Ray și-a făcut recent debutul pe covorul roșu la petrecerea de la premiile Oscar organizată de Vanity Fair pe data de 10 martie. Acesta a fost însoțit de către iubita sa, modelul Sara Sampaio, aceasta fiind și prima oară când cei doi au pozat împreună. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre