Simona Ionescu / Redactor Șef

Video. Fiica Madonnei, dezastru pe scenă: „Vreau banii înapoi, iar eu nici măcar nu am fost acolo”

Video. Fiica Madonnei, dezastru pe scenă: „Vreau banii înapoi, iar eu nici măcar nu am fost acolo”
Fiica Madonnei, Lourdes, s-a decis să meargă pe urmele mamei sale celebre și s-a lansat în muzică. Lucrurile nu sunt încă chiar roz, căci Lourdes a făcut un dezastru pe scenă și a atras comentarii critice la adresa talentelor ei vocale.

Crescută cu muzică în jurul ei, cu o mamă celebră care pleca în turnee și era o adevărată fabrică de hituri, fiica naturală a Madonnei nu avea cum să sară departe de trunchi. Pe lângă cariera de model, tânăra își dorește și o carieră în lumea muzicii. Lucrurile însă pare că merg pe o pantă descendentă, căci Lourdes a performat dezastruos recent pe scenă și a stârnit comentarii. 

Lourdes Leon, în vârstă de 27 de ani, este fiica biologică a Madonnei și a fostului soț al acesteia, Carlos Leon. Cu toate că s-a lansat în muzică în urmă cu doi ani, aceasta nu a reușit încă nici pe departe să atingă vreuna dintre performanțele mamei sale. 

Lourdes, performanță dezastruoasă la concert 

Un clip care s-a viralizat recent pe rețelele sociale o arată pe Lourdes în cadrul unui concert pe care l-a susținut, într-o locație nemenționată. Fiica Madonnei începe să cânte, însă ce se aude este un dezastru. Nu se știe dacă de vină a fost sonorizarea, sau pur și simplu fiica Madonnei nu are atât de mult talent muzical precum o laudă presa de peste Ocean. 

 

@mikejim71 #madonna #lourdesleon #lola ♬ original sound – Mikey 💙 Madonna

Internauții însă nu au iertat deloc „performanța” tinerei, astfel că postarea s-a umplut de comentarii și valuri de râs la adresa fiicei Madonnei. Ba chiar glumele s-au extins și asupra celebrei cântărețe. 

„La fel de talentată precum mama ei”

Internauții au taxat grav vocalizele lui Lourdes. „Îi spune cineva sau tăcem toți?”, „Vreau banii înapoi, iar eu nici nu am fost acolo”, „Când mama ta îți spune ce voce frumoasă ai”, a glumit o parte dintre cei care au comentat la video. 

Alții în schimb au luat-o în râs chiar pe Madonna, despre care s-a mai spus în trecut că nu are talente mari vocale, ci doar știe cum să se pună în valoare și are o strategie bună în spate: „la fel de talentată precum mama ei”, a observat un alt utilizator TikTok. 

„Acum știu sigur că este una dintre fiicele Madonnei”, a conchis un alt internaut. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre