Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiica Madonnei, Lourdes Leon, stă în umbra mamei ei, dar îi calcă pe urme

Fiica Madonnei, Lourdes Leon, stă în umbra mamei ei, dar îi calcă pe urme
Supranumită „regina muzicii pop”, Madonna nu are încă egal și, la 64 de ani, continuă să se reinventeze, arătându-și nurii, făcând declarații intime șocante și actualizând hituri mai vechi în compania unor artiști ai noii generații. Fiica ei și-a propus să o ajungă din urmă.

Crescută cu muzică în jurul ei, cu o mamă celebră care pleca în turnee și era o adevărată fabrică de hituri, fiica naturală a Madonnei nu avea cum să sară departe de trunchi. Pe lângă cariera de model, tânăra își dorește și o carieră în lumea muzicii. Acum tocmai a lansat o piesă, Cuntradiction.

Cântăreața în vârstă de 26 de ani (care cântă sub numele de Lolahol) a lansat de câteva ore  videoclipul pentru piesa sa. Lourdes e departe de faima mamei sale căreia îi calcă pe urme. Artista a strâns abia 1300 de vizualizări în șase ore. Dar insistă să își urmeze calea muzicală.

Videoclipul începe cu cântăreața într-un hambar, purtând un maiou alb, pantaloni scurți albi și șosete albe, în timp ce hrănește un cal. Ea folosește o frânghie pentru a ieși din hambar, apoi apare călare pe un cal alb purtând un costum de baie. Ulterior, apare într-un cadru mai elegant, cu un candelabru care se învârte după care cântă întinsă pe o masă, iar în final apare într-o mansardă, zvârcolindu-se în timp ce atârnă de o pereche de frânghii, îmbrăcată într-o rochie mini neagră și purtând cizme negre.

Videoclipul trece înainte și înapoi din toate locațiile, cu cântăreața deschizând mâinile și găsind un fluture. Lourdes privește fluturele de pe deget în timp ce videoclipul se apropie de sfârșit. Cuntradiction este al doilea single de pe EP-ul ei de debut, intitulat Go, care va fi lansat miercuri, 9 noiembrie.

Care e motivația fiicei Madonnei, Lourdes Leon, pentru a face muzică

Cariera muzicală a fiicei Madonnei este abia la început. Lourdes Leon a lansat primul single, Lock & Key, în august. Piesa a ajuns un hit de club. Criticii muzicali nu cred că noua piesă, cu un ton mult mai lent, va avea același succes pe ringurile de dans. Lourdes este cea mai mare dintre cei șase copii ai Madonnei și singurul cu actorul cubanez Carlos Leon.

Este interesant de văzut de ce Lourdes Leon vrea să facă muzică. Ea a vorbit într-un interviu Vogue despre modul în care alții o percep ca fiică a Madonnei. „Oamenii cred că sunt acest copil bogat fără talent, căruia i s-a dat totul, dar nu sunt”, a dezvăluit ea, adăugând că și-a plătit ea însăși cursurile la facultate, neașteptând ca mama sa celebră să facă asta. A fost, și atunci, o declarație de „independență” din partea tinerei.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre