Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiica unui fotbalist celebru de la Steaua, întâmplare bizară într-un parc din București cu un bărbat. „E dubios!”

Fiica unui fotbalist celebru de la Steaua, întâmplare bizară într-un parc din București cu un bărbat. „E dubios!”
Teodora, fiica lui Meme Stoica a avut parte de o întâmplare ciudată în timp ce alerga într-un parc din București.

În timp ce se afla la alergare într-un parc din București, fiica lui MM (meme) Stoica a fost oprită de un necunoscut, care a invitat-o la… saună.

Fiica lui MM Stoica a rămas pur și simplu șocată și le-a povestit totul internauților. Tânăra susține că nu înțelege cum de un bărbat o invită la saună și nu la un restaurant sau la un film și le-a întrebat pe fanele sale dacă au trecut vreodată prin așa ceva și dacă li se pare normal comportamentul bărbatului. În plus, le-a rugat să le spună și locurile ciudate în care un bărbat a vrut să le scoată la prima întâlnire.

„Unde credeți că voia să mă scoată la întâlnire? Nu la restaurant, nu la film, nu m-a chemat la el… Știți unde? În saună”

„Alergam dimineață în parc. Eram fericită, singură, cu căștile. Și văd un băiat care se apropie de mine și începe să alerge în paralel.

Fiica lui Meme Stoica a avut parte de o întâmplare ciudată în parc

Și îmi zice „Bună”. Îmi dau căștile și nu suport să fac asta când alerg. A întrebat dacă mă deranjează dacă aleargă în același timp cu mine și i-am zis că nu, doar că mai am un kilometru și mă duc acasă.

A zis că nu e problemă. Și am început să vorbim, în timp ce alergam. Am vorbit de toate competițiile la care a fost, i-am zis și eu la alea puține la care am fost. Era wow”, a mărturisit fiica lui Meme Stoica. Teodora i-a dat și Instagramul băiatului, iar când a ajuns acasă, acesta o invitase la… saună.

„Omul a vrut ca la prima întâlnire, a doua oară când mă vede, să fim într-o saună. Îmi și imaginam cum merg acolo, cum stau și transpir…De ce aș vrea așa ceva?”, a mai spus Teodora. Moștenitoarea lui Meme Stoica i-a povestit totul și prietenei sale, care i-a spus că e dubios rău și a îndemnat-o să-i dea urgent block – „și să fug”, a mărturisit aceasta pe rețelele de socializare.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre