Simona Ionescu / Redactor Șef

Irinel Columbeanu a spus secretul pe care nu l-a știut nimeni. Are legătură cu fiica sa, Irina

Irinel Columbeanu a spus secretul pe care nu l-a știut nimeni. Are legătură cu fiica sa, Irina
Când vine vorba de copilul său, Irinel Columbeanu ar face orice e posibil să-i fie bine. Fostul afacerist a povestit cum a ajuns Irina în spital.

Invitat în podcast-ul realizat de Cristina Șișcanu, Irinel Columbeanu a spus adevărul despre plecarea Irinei în America. Fetița e bolnavă.

Fostul milionar de la Izvorani, Irinel Columbeanu, a declarat că decizia plecării Irinei în America a luat-o împreună cu fosta soție, Monica Gabor. Irinel susține că fetița suferă de șalazion, o boală care se manifestă prin blocarea glandelor sebacee mici, iar din acest motiv apar umflături dureroase.

Avea nevoie de operație

Când a fost anunțat de Monica Gabor că fetița este în spital și are nevoie de operație, Irinel Columbeanu a rămas fără aer. Micuța e tot ce iubește mai mult pe lume și pentru ea ar face orice sacrificiu. Irina avea nevoie și de o operație, iar pentru a fi efectuată, a fost nevoie de o procură din partea tatălui. Fostul milionar susține că suferința Irinei a cântărit mult în decizia ca fetița să trăiască în America.

De ce a plecat Irina Columbeanu în America

„Monica mi-a comunicat prin telefon că Irina este bolnavă”

„Eu am fost de acord cu ceea ce îmi solicitase Monica și soțul ei, Mr. Pink, în legătură cu Irina. Lucrurile s-au întâmplat fiindcă așa a trebuit să se întâmple. Monica mi-a comunicat prin telefon că Irina este bolnavă, adică avea o afecțiune, șalazion se cheamă. Și mi-a spus că a dus-o ea la un doctor foarte renumit acolo și că acel doctor nu vrea să o opereze pe Irina până nu îi prezintă o procură din partea tatălui.

„Eu m-am gândit că o țară care este atât de permisivă este o țară în care Irina merită să crească”

Mi-a venit ideea să tipăresc acea procură, am semnat-o și am citit-o în fața camerei de luat vederi a telefonului meu, în limba engleză. I-am dat mesaj Monicăi și i-am spus că în legătură cu ce m-a rugat ea și Pink sunt de acord. Eu m-am gândit că o țară care este atât de permisivă este o țară în care Irina merită să crească”, i-a mărturisit fostul afacerist Cristinei Şişcanu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre