Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiica Prințului Andrew, în lacrimi. Prințesa Beatrice e devastată de cele întâmplate

Fiica Prințului Andrew, în lacrimi. Prințesa Beatrice e devastată de cele întâmplate
Informațiile venite din partea poliției sunt șocante. Bărbatul după care plânge acum Prințesa Beatrice avea datorii uriașe.

Fiica Prințului Andrew este devastată și plânge după fostul ei iubit. Bărbatul a fost găsit mort într-o cameră de hotel din Miami. Potrivit oamenilor legii, acesta acumulase datorii uriașe la cămătari.

Poliția a declarat că Paolo Liuzzo a fost găsit mort la hotelul CitizenM din Miami Worldcenter. În aparență, acesta ar fi decedat în urma unei supradoze. Totodată, indiciile duc spre ideea că ar fi fost ucis de recuperatori.

Prințesa Beatrice, fiica Prințului Andrew, s-a cunoscut cu Liuzzo când avea 17 ani

Ofițerul Michael Vega, de la Departamentul de Poliție din Miami, a declarat pentru The Sun că, deși moartea a fost consemnată ca fiind cauzată de o supradoză, ancheta este în desfășurare, deoarece există alte suspiciuni.

Fiica Prințului Andrew e devastată

Povestea de dragoste dintre Prințesa Beatrice și Paolo Liuzzo a început în 2005, când ea avea 17 ani, iar el 24. „Cu toții avem propriile noastre călătorii și trebuie să învățăm din viață, dar Beatrice este o fată sensibilă, care va împlini în curând 18 ani, cu mulți prieteni, inclusiv Paolo”, spunea mama Prințesei Beatrice când a început relația.

Prințesa Beatrice și Paolo Liuzzo s-au iubit un an de zile. Tânărul, cu 7 ani mai mare, era îndrăgit de Prințul Andrew și soția sa (Daily Mail)

Surse citate de The Sun arată că bărbatul se lupta cu dependență de jocurile de noroc, precum și cu drogurile, fiind cunoscut faptul că ar fi acumulat datorii enorme la cămătari. De altfel, un prieten al lui Liuzzo a declarat pentru The Sun:

„Paolo nu se descurca grozav la nivel personal. A început să folosească o mulțime de medicamente la început, dar mai târziu a ajuns la cocaină și la droguri mai dure. Ducea un stil de viață foarte agitat și ne temeam cu toții că se va ajunge la ce e mai rău, în final”.

De altfel, Liuzzo a și fost arestat în Australia pentru o serie de infracțiuni,  inclusiv deținerea de cocaină. Incidentul a avut loc la trei ani după separarea de Prințesa Beatrice, după ce, drogat fiind, a făcut un accident cu mașina închiriată, un bolid de 90.000 de dolari. Tot atunci a fost anchetat și pentru neplata facturilor de cazare și mâncare la cazinoul Conrad Jupiters.

Prințesa beatrice s-a iubit cu un „băiat rău”

Paolo Liuzzo era deja cunoscut ca un „băiat rău” când a început să se vadă cu  fiica Prințului Andrew. Trecutul său controversat începuse în 2002, când a fost acuzat de uciderea prin imprudență a unui coleg de la Colegiul Sfintei Cruci.

Colegul său, Jonathan R. Duchatellier, în vârstă de 19 ani, a murit ca urmare a unei bătăi care a avut loc pe 5 mai 2002 într-o clădire de apartamente din afara campusului, bătaie în care a fost implicat Liuzzo. Cu această ocazie, el s-a ales cu o condamnare la muncă în folosul comunității, ca urmare a acuzației dovedite de agresiune.

Prințesa Beatrice trăiește acum o poveste de dragoste alături de un italian (Instagram)

Liuzzo și Beatrice s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni și au început să se întâlnească în iulie 2005 reușind să păstreze relația secretă pentru public timp de aproape un an. Relația a durat un an, fiind încurajată de Prințul Andrew și de soția sa, Sarah Ferguson, în ciuda diferenței de vârstă de șapte ani dintre Liuzo și fiica lor, și a trecutului infracțional cunoscut al tânărului.

Familia a susținut relația

Prințul Andrew și soția sa l-au invitat pe Liuzzo într-o vacanță de familie în Elveția, în stațiunea exclusivistă Verbier. Ulterior, s-a aflat că Liuzzo a încălcat condițiile eliberării sale condiționate pentru a pleca în această vacanță alături de membrii familiei regale. Urmarea a fost că el a fost adus înapoi în SUA, unde i s-a prelungit probațiunea cu încă trei ani, forțând-o pe Beatrice să pună capăt poveștii de dragoste. Devastată, prințesa s-a întors la Goldsmiths, care face parte din Universitatea din Londra, pentru a-și încheia studiile.

Prințul Andrew și Sarah Ferguson, soția sa, au susținut relația fiicei lor cu americanul

În 2007, Paolo Liuzzo el a făcut de râs familia regală susținând că se fuma marijuana în timp ce se afla în vacanță în Jamaica alături de iubita sa regală și familia ei. Mai mult, a mărturisit, de asemenea, că a înșelat-o pe Beatrice în timpul relației lor și a mai spus că prințesa era așa de îndrăgostită de el încât a vrut să-l prezinte Reginei Elisabeta.

Sursa foto: Instagram, Daily Mail

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre