Simona Ionescu / Redactor Șef

Filmul complet. Cum au ajuns Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan să se bată! Antrenorul a clacat când impresara a spus asta despre Corina Caciuc!

Filmul complet. Cum au ajuns Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan să se bată! Antrenorul a clacat când impresara a spus asta despre Corina Caciuc!
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost părtați la un eveniment cum nimeni nu s-ar fi așteptat. Cei doi și-au împărțit lovituri ca-n vastul sălbatic. Au ajuns amândoi la Poliția Snagov, unde a intervenit și o ambulanță. Avem toate picanteriile din spatele acestui incident, iar motivul pentru care s-au bătut este, cum se putea altfel?, Corina Caciuc!

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf trec printr-o despărțire urâtă, un divorț cu cântec și nu de puține ori victime colaterale au picat copiii lor din căsnicile anterioare, dar și fiul lor, Bebeto.

Bebeto, fericit, pe vremea când părinții lui se înțelegeau de minune.

În seara zilei de vineri însă, tensiunile dintre cei doi foști parteneri au atins apogeul. S-au luat la bătaie în plină stradă, iar martor – cât și victimă- a fost șoferul impresarei.

Portivit unor surse bine informate, Reghecampf a venit la domiciliul ei pentru a-l lua pe Bebeto. Duminică are loc botezul micuțului Liam, copilul pe care Reghe îl are cu amanta pentru care a părăsit-o pe Prodan, iar acesta dorește ca fiul lui să-i fie alături la eveniment.

Furioasă, ea a început să-i reproșeze că nu a venit să-l vadă de foarte mult timp și că îl ia pe Bebeto doar ca să-și facă imagine. A urmat un schimb de replici, însă Anamaria Prodan a început să strige la Reghe, urmând o ploaie de injurii la adresa Corinei Caciuc.

Reghe a ales-o pe Corina, iar asta o înfurie permanent pe Anamaria Prodan.

Antrenorul i-a dat replici usturătoare, cum că iubita lui Corina e de zece ori mai bună, apoi s-au șantajat reciproc amenințându-se că se vor turna unul pe altul în privința unor afaceri. La momentul „Corina”, care se petrecea în buclă, Anamaria i-a dat o serie de palme lui Reghecampf, iar acesta a ripostat, luând-o de păr și trântind-o la pământ.

Incidentul a fost filmat de șoferul impresarei, iar când acesta a fost surprins de Laurențiu Reghecampf că înregistra, a încasat și el o corecție fizică.

A fost chemată Salvarea

Amândoi au mers la poliție pentru a depune plângeri unul împotriva celuilalt, iar în fața anchetatorilor, Anamaria a solicitat ajutorul unui medic. A spus oamenilor legii că se simte foarte rău, ca are stări de leșin. Totodată, cearta dintre ei a continuat și acolo.

Pe de altă parte, agenții au constatat că ea nu are urme de violență vizibile pe corp, însă Reghe ca rămas cu urmele palmelor ei pe față.

Comunicatul poliției:

„La data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 19:36, la sediu Poliției Stațiunii Snagov s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 47, iar în jurul orei 19:38, s-a prezentat la aceeași subunitate de poliție o femeie, în vârstă de 49 de ani, aceasta în prealabil apelând și numărul de urgență 112, iar fiecare în parte, sesizând la sediul poliției faptul că, a fost agresat fizic, prin loviri, de către celălalt.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a acordat îngrijiri medicale atât bărbatului cât și femeii respective. În cadrul activităților specifice polițiștii din cadrul Politiei Statiunii Snagov au aplicat 2 formulare de evaluare a riscului, în urma cărora au fost emise 2 Ordine de Protecție Provizorii. În cauză au fost deschise 2 dosare penale, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie raportat la lovire sau alte violențe.

În același timp, la sediu Poliției Stațiunii Snagov, un alt bărbat, în vârstă de 47 de ani, a sesizat faptul că a fost agresat fizic, prin lovire, de către primul bărbat menționat, în acest sens fiind deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare”, se arată în comunicatul emis vineri seara de către Poliția Snagov.

Anamaria Prodan promite că o să vorbească public despre altercație

Sursele mai spun că Anamaria Prodan va dezvălui cu lux de amănunte ce s-a întâmplat în seara zilei de vineri, așteptând în acest sens avizul avocatului.

Bebeto a rămas acasă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre