Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiul adoptiv al Luminiței Anghel își atacă mama în prag de Sărbătoare. O acuză de lucruri urâte, petrecute în copilărie, de Crăciun

Fiul adoptiv al Luminiței Anghel își atacă mama în prag de Sărbătoare. O acuză de lucruri urâte, petrecute în copilărie, de Crăciun
Situație grea pentru fiul Luminiței Anghel. Tânărul spune că a ajuns într-un moment disperat și a început să cerșească pe internet. Își dorește un cadou, măcar de Crăciun, dar nimeni nu i-l oferă...

Fiul Luminiței Anghel și-a rugat prietenii din online să pună mână de la mână și să doneze fiecare cât poate pentru că are mare nevoie de o pereche nouă de pantofi. Suferă enorm că nu primește niciodată un cadou de Crăciun.

„Am nevoie de o pereche de pantofi nouă”

De asemenea, David Pușcaș a precizat și faptul că nu a mai primit un cadou de când avea vârsta de 13 ani.  „Donați pentru că vine Crăciunul și am nevoie de o pereche de pantofi nouă. Așa că, dacă vreți să-mi faceți un cadou, donați măcar 50 de eurocenți, pentru că n-am mai primit un cadou de când aveam 13 ani”, a fost mesajul lui David pe contul de socializare.

David Pușcaș suferă că nu are o pereche de pantofi. Le-a cerut fanilor ajutor

„Eu pentru ea nu mai exist”

Când l-a înfiat pe David, micuțul avea doar doi ani, iar Luminița Anghel era căsătorită cu fotbalistul Marcel Pușcaș. În acea perioadă băiatul era universul ei. Din păcate însă, odată cu divorțul de fostul soț, viața băiatului s-a schimbat radical. „Am fost un copil nedorit, asta știu sigur, am doi părinți care și-au urmărit doar interesele profesionale și cam atât”, a spus tânărul, anul acesta, pentru Impact. Totodată, merită menționat că e greu de crezut că cineva trece prin lungul proces al adopției pentru a înfia „un copil nedorit”.

Cu Marcel Pușcaș spune că n-a mai vorbit din 2003, cu mama relațiile sunt la fel de reci și simte că este „al nimănui”. „Mie nimeni nu îmi plătește chiria sau îmi dă de mâncare. Pe mine nimeni nu mă sună de Sărbători”, a mai spus băiatul.

Fiul Luminiței Anghel e de nerecunoscut

„El a schimbat lucrurile în casă”

Invitat în emisiunea „În oglindă”, David spune că toată situația s-a schimbat atunci când Luminița Anghel s-a căsătorit cu Silviu Dumitriade, care, spune tânărul, nu l-ar fi dorit.

„El a schimbat lucrurile în casă. Nu m-a dorit. Nici familia lui. Mi-au impus o grămadă de restricții, de intrat în casă, de ajuns acasă.

În liceu trebuia să ajung la ora 20.00 în casă, dacă depășeam era nasol, eram pedepsit. Eu nu aveam dreptul să deschid frigiderul să mănânc. Nu aveam voie în sufragerie cu ei, trebuia doar să stau în cameră închis. (…) Am dormit în scări de bloc. Chiar și în scara blocului în care locuiam. Nu am fost primit în casă nici când era iarnă și frig afară”, a mai declarat tânărul.

David Pușcaș a avut în trecut probleme cu consumul substanțelor interzise, acesta fălindu-se cu acest fapt chiar pe rețelele sociale. De asemenea, a declarat, printre altele, că are o altă orientare sexuală și că suferă de afecțiuni psihiatrice.

„Am borderline, o afecțiune psihică ce mi s-a activat în viața adultă din cauza a ceea ce mi s-a întâmplat în trecut. Despărțirea, alungarea, abuzurile fizice și psihice care au existat în viața mea, mi s-au întors acum. Nu mănânc, nu dorm bine, am gânduri negre. Îmi este foarte greu, dar încerc să mă descurc singur, nu să cer”, spunea David.

De-a lungul timpului, David a avut mai multe ieșiri urâte, în care și-a jignit mama adoptivă. Artista, totuși, l-a iertat, iar la un moment dat a reluat legătura cu el încercând să-l ajute să depășească dependența de droguri.

Luminița Anghel, sătulă să mai reactioneze la acuzațiile lui David

Artista a impresionat întreaga țară cu gestul ei de a adopta un copil. David a crescut în atenția presei, iar micuțului nu-i lipsea nimic.

Luminița Anghel s-a simțit cea mai fericită femeie din lume atunci când a reușit să-l adopte pe David.

Din păcate, Luminița spune că în perioada adolescenței au apărut probleme grave în comportamentul lui și oricât a încercat să-i fie alături, lucrurile au mers într-o direcție nefavorabilă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre