Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiul celebrului actor Florin Zamfirescu s-a recăsătorit. Prima lui poveste de dragoste a fost plină de suferință

Fiul celebrului actor Florin Zamfirescu s-a recăsătorit. Prima lui poveste de dragoste a fost plină de suferință
După o relație de doi ani cu frumoasa actriță Diana Roman, actorul Vlad Zamfirescu, director al Teatrului Bulandra și fiul lui Florin Zamfirescu, s-a căsătorit.

Vlad Zamfirescu a divorțat de prima soție după un mariaj de 21 de ani și o relație de 26 de ani. Tatăl a fost alături de artist în cele mai frumoase momente.

Mireasa i-a dedicat soțului o melodie de dragoste

Cei doi și-au unit destinele în acest sfârșit de săptămână, iar actorul a postat și câteva imagini cu mireasa, care a arătat spectaculos. Vlad și Diana i-au avut alături pe cei dragi, actorul Florin Zamfirescu, alături de partenera sa, medicul Daciana, dar și sora mirelui, actrița Ștefana Samfira, alături de soțul său, designerul Cristian Samfira.

Vlad Zamfirescu și-a dus iubita la altar

De asemenea, la eveniment au participat Monica și Ana Odagiu, Valentin Teodosiu  Andreea Chirițescu și Laura Anghel. Mireasa a fost extrem de fericită și i-a dedicat o melodie de dragoste soțului. Cât privește dansul mirilor, cei doi au preferat să se lase duși de val și să arate tuturor dragostea ce-i leagă.

Fosta soție a suferit enorm în urma divorțului

Vlad Zamfirescu este angajat la teatrul Lucia Sturza Bulandra din București, dar colaborează cu Teatrul Act și cu Teatrul Nottara din București, cu Teatrul Național din Cluj Napoca. În plus, din anul 2020, acesta este managerul Teatrului Bulandra.

Sursele spun că lui Vlad Zamfirescu i-a căzut cu tronc Diana Roman după ce a început să joace pe scena de la Teatrul Nottara.

Vlad Zamfirescu, când făcea un cuplu remarcabil alături de fosta soție, coregrafa Mihaela Zamfirescu

S-a îndrăgostit atât de tare, încât a urmat divorțul de coregrafa Mihaela Zamfirescu, alături de care are doi copii. Femeia a suferit enorm după această despărțire și i-a fost cu atât mai greu să treacă peste acest moment din viață mai ales că lucrează în același mediu cu fostul soț și actuala parteneră de viață.

Destinul lui Vlad se aseamănă cu cel al tatălui său

Se pare că Vlad și-a moștenit tatăl și la capitolul iubire. Vlad este copilul din prima căsnicie a celebrului actor. El a divorțat însă devreme de fosta soție și a lăsat copilul în grija mamei. Se îndrăgostise de Valeria Sitaru, o colegă de teatru care i-a devenit și soție.

Din iubirea lor a venit pe lume o fată, actriță și ea. Nici această căsnicie nu a ținut însă foarte mult, pentru că Florin Zamfirescu s-a îndrăgostit de fosta sa studentă, Cătălina Mustață. Cu actrița a fost alături timp de 20 de ani. Cei doi au divorțat din dorința Cătălinei.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre