Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiul Elodiei a apelat la Instanță. Nu vrea să mai audă de Cioacă!

Fiul Elodiei a apelat la Instanță. Nu vrea să mai audă de Cioacă!
A trecut prin cea mai mare nenorocire a vieții când avea doi ani și și-a pierdut mama. Dar Patrick, fiul Elodiei și al lui Cristian Cioacă a reușit să uite tot trecutul.

Patrick, băiatul lui Cristian Cioacă se apropie de vârsta majoratului și vrea să facă tot ce-i stă în putință să-și vadă de viața lui.

Fiul Elodiei a pus piciorul în prag. Cristian Cioacă nu mai are ce să facă, pentru că decizia a fost luată

Patrick, fiul Elodiei, nu mai vrea să aibă nimic de-a face cu trecutul și a decis să facă o schimbare majoră și să-și schimbe numele de familie, sperând că astfel va lăsa în spate tot ce a fost rău în viață. Potrivit informațiilor oferite de Antena 3, tânărul a preluat numele familiei care îl crește. Ajutat de tutorele său legal, el a înaintat deja cererea de schimbare a numelui și tot ce are de făcut este să aștepte.

Conform avocatei familiei Ghinescu, Crina Radu, adolescentul a înaintat autorităților o cerere de schimbare de nume, în urmă cu mai mult timp, însă acest lucru s-a întâmplat doar cu ajutorul surorii lui Cioacă, cea care în acte este tutorele lui Patrick. Astfel, potrivit avocatei, Patrick și-a schimbat numele de familiei, din Cioacă în Ene, cel din urmă fiind numele de familie al mătușii sale.

Ce i-a spus Cioacă copilului

Sursele spun că acesta are o relație bună cu Cristian Cioacă, care este închis pentru uciderea avocatei, chiar dacă el nu și-a recunoscut niciodată fapta.

Tot sursele spun că în prima ani ai anchetei, Cioacă i-ar fi spus băiatului său că Elodia ar fi plecat de acasă și nu s-a mai întors.

Ce se întâmplă cu apartamentul Elodiei

De mai bine de un deceniu, apartamentul din Brașov unde au locuit Cioacă și Elodia a rămas nelocuit și nimeni nu a vrut să-l închirieze. Cioacă ar fi lăsat unui prieten, care are o agenție imobiliară cheia casei, în speranța că totuși cineva va dori să locuiască în acea casă, dar acest lucru nu s-a întâmplat până în acest moment.

Potrivit presei naționale. vecinii sunt disperați pentru că s-au adunat datorii imense la întreținere. Pentru că nu știu cum să mai rezolve această problemă, vecinii l-au chemat în instanță pe proprietarul agenției imobiliare, sperând că cineva îi va ajuta cu această problemă, a cărei rezolvare nu o găsesc.

Sursă foto: Arhivă

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre