Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiul lui Cătălin Zmărăndescu, noi dăzvăluiri. Ce gest a făcut ca să-i atragă atenția tatălui

Fiul lui Cătălin Zmărăndescu, noi dăzvăluiri. Ce gest a făcut ca să-i atragă atenția tatălui
Recent, pe contul său de Tik Tok, fiul lui Cătălin Zmărăndescu, Mihai, a vorbit deschis despre relația pe care o are cu sportivul.

Mihai îl acuză pe fostul bodyguard al lui Gigi Becali că are patru copii, dar el este interesat doar de doi.

Fiul lui Cătălin Zmărăndescu își plânge durerea pe rețelele de socializare. Ce gest a făcut să-i atragă atenția tatălui

Mihai Zmărăndescu are sufletul sfâșiat. Tânărul a făcut o postare pe contul său de Tik Tok în care povestește cum se comportă Cătălin Zmărăndescu cu copiii lui din prima căsătorie. Băiatul se vede că suferă enorm și susține că la vârsta de 16 ani a făcut un gest la care nu s-ar fi așteptat nimeni doar pentru ca tatăl său

„V-ați tatuat părinții voștri pe întreg brațul doar ca să vorbească cu voi?”

„Am văzut multe comentarii la clipul precedent, nu înțelegeau oamenii cum pot vorbi așa despre tatăl meu. Mulți nu știți povestea din spate. Vă întreb pe voi, cei care vă iubiți părinții și aveți o relație bună cu ei, v-ați tatuat părinții voștri pe întreg brațul doar ca să vorbească cu voi?

Eu la 16 ani n-aveam parte de tatăl meu. Pentru că cineva, și nu vreau să spun cine, i-a interzis să vorbească cu mine și cu sora mea. Mi-am tatuat pe piele tot corpul lui doar ca să mă bag în seamă cu el. El a avut o reacție ciudată atunci la adresa mea, chestie care m-a durut.

Un tată care își iubește atât de mult copiii de ce se prezintă doar cu 2 dintre cei 4? Nu vă sună aiurea?”, a afirmat fiul lui Cătălin Zmărăndescu.

Faimosul sportiv a fost pur și simplu desființat cu ceva timp în urmă de fiul său. Mihai a postat un clip în care a vorbit despre apariția tatălui său la cea mai dură competiție, Survivor România, iar cuvintele lui au fost aspre și tăioase.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre