Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiul lui David Beckham vrea să dea lovitura cu „sandvișul dădacei”. A intrat în competiție

Fiul lui David Beckham vrea să dea lovitura cu „sandvișul dădacei”. A intrat în competiție
Familia Beckham este un exemplu de succes în afaceri. Fosta Posh Girl și fostul fotbalist au profitat de fiecare idee de afaceri pe care au avut-o, lansându-se multilateral. Și le merge bine, milioanele din conturi fiind dovada.

În timp ce Victoria și David Beckham fac reclame promovează produse, mai au și propriile afaceri, iar exemplul lor e atent urmărit de copii. Pe lângă brandul de modă al mamei,  capul familiei are propriul brand de whisky și un parfum ce-i poartă numele, ca să amintim doar o mică parte din afacerile lor. Fiul cel mare, Brooklyn Beckham a prins și el „microbul” și vrea să facă bani pe cont propriul. El își deschide propriul restaurant, dar într-un format atipic.

Fiul lui David Beckham vrea să facă bani din pasiunea sa

Brooklyn Beckham e pasionat de gătit. A învățat de la tatăl său, care e un adevărat chef în bucătărie. Dacă David nu a avut gândul să ducă mai departe pasiunea, limitându-se la a găti mese sofisticate familiei, fiul său cel mare a făcut pasul și vrea să facă bani din gătit.

Brooklyn Beckham a moștenit pasiunea pentu gătit de la tatăl său, David Beckham (Sursa foto: Instagram)

Brooklyn Beckham își valorifică talentele gastronomice deschizându-și primul restaurant, în format pop-up în estul Londrei. Pop-up înseamnă o locație temporară. Prin urmare, e ideală formula pentru a testa piața, ceea ce și face fiul lui David Beckham. Meniul său este listat și pe platforma Uber Etas, astfel că oamenii pot comanda mâncare pentru a le fi livrată direct acasă sau la birou.

În vârstă de 24 de ani, tânărul a creat un meniu pentru restaurantul său pop-up, care va oferi cinci feluri de mâncare inspirate de „educația sa globală”, după cum a declarat pentru Daily Mail.

Prima amintire gastronomică – sandvișul dădacei

„Am fost destul de norocos să trăiesc în niște locuri destul de cool. Am dus-o pe soția mea în restaurante indiene și chinezești. Acum este obsedată de mâncare asta. Bona mea, Peggy, m-a învățat cum fac sandvișul cu mic dejun englezesc (n.r. – micul dejun englezesc, în formula sa clasică, alătură fasole, roșii coapte pe grătar, cârnați și ouă ochiuri) când aveam cinci ani și de atunci a fost preferatul meu.

Întotdeauna am încercat diferite alimente, bucătării și culturi, dar sandvișul lui Peggy este una dintre primele mele amintiri despre dragostea pentru gătit. Petrecerea timpului în bucătărie este cu siguranță ceva cu care eu și tatăl meu avem o legătură… chiar dacă eu cred că îmi fac sandvișul cu mic dejun englezesc mai bun, el face unul destul de bun!”, a declarat Brooklyn Beckham, pentru aceeași sursă.

Restaurantul va livra mâncare 2 zile

Restaurantul lui Brooklyn Beckham va avea sediul în estul Londrei și va prezenta faimosul sandviș de mic dejun al fostei lui dădace, Peggy. Meniul va include, de asemenea, pui Tikka Masala, Wagyu Bolognese gătit lent timp de 12 ore, găluște cu porc și creveți precum și carne de vită cu conopidă și sosul iute „secret” din Brooklyn.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @brooklynpeltzbeckham

Prețurile vor începe de la 10 lire sterline, iar meniul va fi disponibil la Londra între 25 și 26 ianuarie. Restaurantul pop-up al lui Beckham este cel mai recent din seria Uber Eats Hosts, care oferă clienților acces la „restaurante greu accesibile” și experiențe culinare unice. Seria a început cu două restaurante galeze cu stele Michelin, Ynyshir.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre