Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiul lui Elizabeth Hurley, Damian, inspirat de două tragedii prin care a trecut. E filmul lui de debut

Fiul lui Elizabeth Hurley, Damian, inspirat de două tragedii prin care a trecut. E filmul lui de debut
Damian, fiul lui Elizabeth Hurley a împărtășit o poveste sfâșietoare în filmul de debut „Strictly Confidential”. A fost inspirat pentru a scrie scenariul de sinuciderea prietenului său apropiat, dar și a tatălui său, milionarul Steve Bing.

Ideea pentru intriga filmului i-a venit modelului, actorului și cineastului, Damian, fiul lui Elizabeth Hurley, în vârstă de 22 de ani, în urma a două tragedii prin care a trecut. E vorba de sinuciderea unui prieten și a tatălui său biologic, Steve Bing.

„La vremea respectivă, l-am pus pe rafturi, hotărând că nu eram încă pregătit să spun povestea”

În noul film al lui Damian, o tânără se îneacă în apropierea casei familiei sale din Caraibe, iar cei dragi se luptă să accepte tragedia. Damian a povestit care a fost sursa sa de inspirație. „În cele din urmă, am scos la iveală o poveste pe care am scris-o când aveam 17 ani, în urma pierderii unui prieten apropiat care s-a sinucis. La vremea respectivă, am pus-o pe rafturi, hotărând că nu eram încă pregătit să spun povestea.

„Mi-am dat seama că acum aveam experiența necesară pentru a da viață scenariului”

Damian, fiul lui Elizabeth Hurley

Dar în intervalul de trei ani mi-am pierdut un părinte, tot prin sinucidere, și am fost forțat să mă maturizez rapid. Mi-am dat seama că acum aveam experiența necesară pentru a da viață scenariului și astfel s-a născut Strictly Confidential: povestea unei tinere care este bântuită de sinuciderea celei mai bune prietene și care este hotărâtă să găsească răspunsuri”, a povestit fiul lui Elizabeth Hurley.

Steven Bing s-a aruncat de la etajul 27 al unei clădiri din Los Angeles în care locuia

Elizabeth, în vârstă de 58 de ani, și-a conceput singurul copil în timpul unei relații de scurtă durată cu Steve Bing, la scurt timp după ce s-a despărțit de Hugh Grant în 2000. Damian a venit pe lume în 2002, dar omul de afaceri a contestat paternitatea, susținând că la acea vreme aveau o relație neexclusivă.

„Avea o inimă mare și era dispus să facă tot ce putea pentru oamenii și cauzele în care credea”

Deși un test ADN a dovedit că Bing a fost tatăl lui Damian, acesta nu a făcut parte din viața lui și se crede că nici măcar nu s-au întâlnit vreodată. Bing a murit în 2020, când s-a aruncat de la etajul 27 al clădirii în care locuia în Los Angeles. „L-am iubit foarte mult pe Steven Bing. Avea o inimă mare și era dispus să facă tot ce putea pentru oamenii și cauzele în care credea.

Îmi va lipsi el și entuziasmul său mai mult decât pot spune și sper că și-a găsit în sfârșit liniștea”, a fost mesajul transmis atunci de Bill Clinton. Fostul politician și Steven erau apropiați și, potrivit primelor investigații, acesta tatăl lui Damian apropiații regizorului ar fi spus că bărbatul ar fi fost depresiv din cauza izolării din perioada pandemiei.

Steve și Elizabeth s-au împăcat înainte ca bărbatul să se arunce de la etaj

Damian a moștenit o avere

Steve este și tatăl Kirei Bonder, născută din relația sa cu fosta jucătoare de tenis profesionistă Lisa Bonder. Paternitatea lui Damian a fost demonstrate printr-un test AND în anul 2002, chiar dacă Bing a contestat cererea atunci. Iar în 2019, Damian a câștigat dreptul în justiție de a moșteni o avere de la tatăl său. Asta după ce bunicul nu a vrut să primească nimic, pentru că nu s-a născut într-o căsnicie. Dreptul la moștenire a fost câștigat și de Kira, tot printr-un proces.

Steve și Elizabeth Hurley s-au împăcat înaintea de moartea bărbatului

După ce ani multă vreme nu și-au vorbit, Steven și Hurley s-au împăcat cu ceva timp înainte ca bărbatul să se arunce de la etaj. „Este foarte trist … este teribil. Groaznic că s-a întâmplat, dar există o anumită mângâiere de știut: că ne-am reîntâlnit și nu a existat niciun sentiment rău”, a mărturisit aceasta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre