Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiul lui Megan Fox este hărțuit la școală. De ce râd colegii de el

Fiul lui Megan Fox este hărțuit la școală. De ce râd colegii de el
Fiul lui Megan Fox este criticat de colegii de la școală, dar mama lui îl susține. Noah este criticat pentru că a dezvoltat o pasiune pentru ceva foarte feminin.

Fiul lui Megan Fox poartă rochii

Noah a împlinit recent 7 ani și este hărțuit de colegii de la școală pentru că are unele preferințe vestimentare mai deosebite. Fiul lui Megan Fox și Brian Austin Green a început să poarte rochii, nu numai în spirit de glumă prin casă, dar și la școală.

Mama tânărului este adesea criticată pentru că îi permite fiului său să poarte rochii de prinţesă, fanii reproşându-i adesea pe reţelele de socializare că distruge familia tradiţională. Megan Fox și Brian Austin Green mai au alți doi fii: Bodhi (în vârstă de 6 ani) și Journey (în vârstă de 4 ani). 

„Am auzit de la unii oameni că nu sunt de acord că băiatul meu poartă rochii. Le spun că nu-mi pasă, are peste 4 ani și dacă vrea să poarte astea, atunci să le poarte. Cred că la 4-5 ani e momentul să se distreze. Nu dăunează nimănui faptul că poartă o rochie. Dacă asta vrea, noi îl susținem”, a spus Megan Fox.

Hărțuirea lui Noah a început în momentul în care a mers la școală îmbrăcat în rochițe, deoarece colegilor săi nu li s-a părut firesc să vadă un băiețel îmbrăcat în rochițe de prințesă.

Noah a trecut peste și se îmbracă așa cum vrea

Anul trecut, actrița povestea pentru The Talk că fiul ei cel mare este interesat de modă și că îi place să poarte rochii uneori. Actrița a povestit că, tocmai din acest motiv, l-a mutat pe Noah la o școală din California, însă chiar și acolo puștiul a întâmpinat probleme.

„Și acum îi mai spun unii colegi că băieții nu poartă rochii sau băieții nu poartă roz. Încerc să-l învăț să aibă încredere în el, indiferent ce-i spun alții”, povestea actrița. Megan Fox a spus că Noah a încetat să mai poarte rochii la școală o perioadă.

În cele din urmă, fiul lui Megan Fox s-a decis să poarte din nou rochie la școală, după ce a fost încurajat de către mama lui. Actrița l-a învățat pe Noah cât de important este să fii încrezător în propria persoană și a fost convinsă că sfaturile ei i-au folosit lui Noah.

„Băieții au râs de mine, dar nu îmi pasă, pentru că iubesc rochiile foarte mult. Ei bine, toți băieții au râs de mine când am intrat în clasă, dar nu-mi pasă, iubesc rochiile atât de mult!”, mărturisea fiul lui Megan Fox.

Actorul Marius Manole s-a jucat de-a sinuciderea. Ce metodă credeți că a ales!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre