Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiul lui Ștefan Bănică Jr., veste bombă pentru fani. Îl vom vedea într-o emisiune

Fiul lui Ștefan Bănică Jr., veste bombă pentru fani. Îl vom vedea într-o emisiune
Radu Ştefan Bănică debutează în calitate de jurat într-un nou concurs de talente, care va începe weekendul viitor la TVR 1.

Radu Ștefan Bănică e în culmea fericirii. Noul proiect a fost ținut secret până acum.

Fiul lui Ștefan Bănică Jr., veste bombă pentru fani. La 20 ani, a mai făcut un pas uriaș

Proiectul unde Radu Ștefan Bănică va fi noul jurat va avea loc la TVR și se numește „Vedeta familiei”. Fiul cântărețului îi ava avea colegi pe celebrele cântărețe Matilda Pascal Cojocăriţa şi de Elena Gheorghe.

“Nu am neapărat o categorie pe care o jurizez, dar având în vedere că voi absolvi Facultatea de Actorie (din cadrul Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale” din Bucureşti, n.r.), o să jurizez tot ce ţine de actorie şi de prezenţa scenică”, a declarat Radu Ștefan Bănică pentru Click.

„Erau atât de multe răutăți între copii, darmite ce e acum între adulți”

Chiar dacă e fiul unuia dintre cei mai mari cântăreți ai României, Radu a povestit cu ceva timp în urmă prin ce a trecut când era în școală. „Nu-i așa lapte și miere cum crede toată lumea. Eu am vrut din școală să mă mut la privat. Nu neapărat privat românesc, cât privat internațional, unde nu erau români.

Erau atât de multe răutăți între copii, darmite ce e acum între adulți. A fost ceva de groază. A fost oribil din punct de vedere al relațiilor mele și cu anumiți profesori, și cu colegii. Au început să-și arunce lucrurile prin clasă, să-mi scoată ghiozdanul pe geam. «Ce? Pleacă de aici, că dacă vrea tac-tu poate să-ți cumpere o fabrică de gume de șters»”, a povestit Ștefan Bănică.

Pasionat de modelling

Sunt puțini cei care știu că dincolo de ceea ce face, Ștefan Bănică are și o mare pasiune: modellingul. ”Mi-a plăcut de mic partea aceasta de fotografie, de modeling și consider că e tot din ramura artistică, până la urmă e o artă și asta, așa că îmi place!

Profesia mea va rămâne și va fi de actor pe scenă, asta este ce îmi doresc cel mai mult, la fel și muzica, iar pentru mine business-ul este un hobby și le îmbin de fiecare dată când pot”, a declarat artistul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre