Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiul Monicăi Anghel nu vrea să mai meargă la școală. Motivul e șocant. Cântăreața a luat urgent măsuri

Fiul Monicăi Anghel nu vrea să mai meargă la școală. Motivul e șocant. Cântăreața a luat urgent măsuri
Monica Anghel a trecut prin momente greu de spus în cuvinte. Totul s-a întâmplat din cauza băiatului său.

Îndrăgita cântăreață Monica Anghel a avut de rezolvat o problemă destul de complicată. A luat o decizie la care nu s-ar fi gândit niciodată.

Fiul Monicăi Anghel nu vrea să mai meargă la școală. Motivul e șocant. Cântăreața a luat urgent măsuri

Din ce în ce mai mulți copii se transformă în ultima perioadă în victime ale bullying-ului. Prin această situație grea a trecut și fiul Monicăi Anghel, iar micuțul a fost atât de afectat de ceea ce i se întâmplă, încât a refuzat să mai meargă la ore. Când a văzut ce se întâmplă, cântăreața a făcut cea mai bună mișcare și l-a mutat pe băiat la o altă instituție de învățământ.

„Și băiatul meu a fost victimă a bullying-ului”

“Bullying-ul este o reală problemă, se vorbește și la știri și părinții vorbesc despre asta. Din păcate, există. Și băiatul meu a fost victimă a bullying-ului. Acum l-am mutat la altă școală. E un mediu mult mai primitor, colectivul e mai ok. Noi, ca părinți, trebuie să venim în întâmpinarea copiilor. Așa e normal. Suportul vine din partea noastră. (…)

Nu știu de ce copiii sunt atât de răi. Eu una îmi cresc copilul frumos și armonios, cu o educație bună și cu principii sănătoase. Poate că ceilalți sunt frustrați, invidioși, poate că au niște probleme în familia lor și de aceea sunt așa cum sunt”, a mărturisit vedeta pentru Wowbiz.

Monica va lansa o piesă alături de fiul ei

Aviv a trecut cu bine peste această schimbare și se înțelege de minune cu noii colegi. Chiar dacă are doar 11 ani, băiatul a apărut la multe emisiuni alături de mama sa, dar a declarat că nu îi place ce cântă ea, pentru că e îndrăgostit de muzica rock. ”Mie nu îmi place ce cântă mama, piesele, stilul muzical… mie îmi place mult să ascult rock, un anumit tip de rock, cam greu pentru vârsta mea”, a spus Aviv, fiul cântăreței Monica Anghel, la Teo Show.

Chiar și așa, micuțul vrea să se lanseze în lumea muzicii cu o piesă alături de mama sa și un alt artist pe care îl urmărește pe Youtube.

„Eu cu mama și cu el vrem să scoatem o piesă, o reintrepretare. Deja am învățat versurile”, s-a destăinuit Aviv la aceeași emisiune.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre