Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiului lui David Beckham i s-au aprins câlcâiele după o frumusețe din România. Cine e iubita oficială

Fiului lui David Beckham i s-au aprins câlcâiele după o frumusețe din România. Cine e iubita oficială
O frumusețe din România i-a luat ochii fiului lui David Beckham. Din păcate, artista nu l-a vrut.

Romeo Beckham, unul dintre fiii lui David Beckham, a pus ochii pe o frumusețe din România, o artistă pe val. Doar că tânăra nu s-a lăsat impresionată de faptul că bărbatul e vedetă. În plus, e și într-o relație.

Românca l-a refuzat

Chiar dacă este într-o relație cu Mia Regan, Romeo Beckham nu s-a putut abține să nu încerce să curteze o frumusețe din România. E vorba de Misha Miller, de 28 de ani, o cântăreață ale cărei piese au spart topurile din România și străinătate. Fata este originară din Republica Moldova, are două facultăți și vorbește patru limbi străini, respectiv franceză, engleză, rusă și spaniolă.

Misha, artista din România care l-a refuzat pe fiul lui David Beckham

Chiar dacă este fiul lui David Beckham, Misha nu s-a lăsat impresionată de Romeo și l-a refuzat. ”Ca cineva să mă cucerească, trebuie să mă iubească. Trebuie să mă respecte, să înțeleagă meseria mea și să îmi ofere spațiu personal”, a spus Misha.

Cei doi sunt împreună din 2019

Romeo Beckham și Mia Regan se întâlnesc din 2019, dar au ieșit pentru prima dată pe covorul roșu la British Fashion Awards în noiembrie 2021. Deși rareori fac apariții publice ca și cuplu, Beckham și Regan nu s-au sfiit să își împărtășească dragostea pe rețelele de socializare, cu postări care variază de la omagieri de ziua de naștere la documentarea călătoriilor lor împreună.

Cuplul s-ar fi despărțit în iulie 2022 din cauza distanței, dar despărțirea lor a fost de scurtă durată. Dar cinci luni mai târziu, Beckham a postat o fotografie când avea brațul înfășurat în jurul umerilor lui Regan.

Romeo și iubita lui sunt împreună din 2019

Cine e iubita lui Romeo Beckham

Regan s-a născut în Anglia, la 19 noiembrie 2002, are un frate și este foarte apropiată de familia sa. De altfel, tatăl său postează postează adesea fotografii pe Instagramul său cu aventurile familiei lor, inclusiv o excursie în Cornwall, Anglia, în august 2020, și o zi la Festivalul Glastonbury în iunie 2022.

În 2022, fotomodelul și-a sărbătorit cea de-a 20-a aniversare postând fotografii într-o rochie mini galbenă, fără spate, pe Instagramul său. „Am 20 de ani”, a scris tânăra, fericită. Regan are contract cu două agenții de modeling de top, Storm Management și Ford Models, potrivit Instagram-ului ei.

Ea a participat la defilări pentru JW Anderson și Richard Quinn și a apărut în campanii pentru Ami Paris și Coach. Pe lângă modeling, Regan și-a construit un mare număr de urmăritori pe rețelele de socializare în calitate de influencer de modă și creator de conținut.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre