Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiica Andreei Berecleanu și-a întrecut mama la frumusețe. Imagini de infarct cu Eva Zaharescu

Fiica Andreei Berecleanu și-a întrecut mama la frumusețe. Imagini de infarct cu Eva Zaharescu
Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu s-au iubit frumos, o vreme, au avut apoi un divorț urât, care încă face valuri. Însă mai au ceva. O fiică ce le dă palpitații părinților, dar și cohortei de fani care stau cu ochii lipiți de pozele ei de pe rețelele sociale.

Eva Zaharescu, fiica Andreei Berecleanu și-a întrecut de mult mama la frumusețe, spun unii, sub forma de compliment, desigur.

Imaginile pe care tânăra tocmai le-a postat pe rețelele sociale sunt cu adevărat de infarct. Eva are un corp de fotomodel și nu se sfiește să arate mult din el.

Eva Zaharescu, fiica Andreei Berecleanu și-a întrecut mama la capitolul frumusețe (Sursa foto: Instagram)

Fiica Andreei Berecleanu și a lui Andrei Zaharescu are 22 de ani. Ea trăiește și studiază la Londra. Plecarea tinerei la studii în străinătate a impulsionat-o să lase inhibițiile acasă. de atunci ea s-a arătat pe internet în toată splendoarea, deseori cu puține haine pe ea. Ca dovadă, a strâns pe Instagram zeci de mii de urmăritori care nu prididesc cu laudele.  Recent, ea s-a fotografiat în oglindă, îmbrăcată într-un top scurt, care îi pune în evidență bustul și abdomenul plat, bine lucrat la fitness.

Fiica Andreei Berecleanu și-a întrecut mama

Eva Zaharescu se pozează cât mai dezbrăcată ori de câte ori are ocazia. De-a lungul timpului, ea a oferit fanilor imagini incendiare în costume de baie sau în ținute transparente. Pictorialul din vacanța petrecută mai recent, în Dubai, a dat palpitații multora.

Eva Zaharescu nu se sfiește să pozeze în ținute incendiare (Sursa foto: Instagram)

De Haloween, tânăra fiică a vedetelor de televiziune a ieșit să petreacă în compania pietrenei sale, cele două optând pentru ținute asortate, incitante, una în alb, alta în negru.

De halloween, fiica Andreei Berecleanu a mers la o petrecere alături de pietena ei, în ținute asortate (Sursa foto: Instagram)

Eva Zaharescu este fiica pe care frumoasa vedetă de televiziune Andreea Berecleanu o are cu Andrei Zaharescu. Cei doi mai au împreună un fiu, Petru. În urmă cu patru ani, Eva s-a mutat la Londra pentru studii. Ea învață la celebrul Institut Marangoni, școală de modă, artă și design. Odată cu mutarea, a devenit foarte activă pe rețelele sociale, unde publică multe imagini în ținute care lasă multă piele la vedere, cu decolteuri adânci.

Andreea Berecleanu și-a găsit fericirea alături de un medic

După ce s-a separat de Andrei Zaharescu, celebra prezentatoare de televiziune s-a recăsătorit cu medicul Constantin Stan. În curând se vor împlini 10 ani de la separarea celor doi. Vedeta TV povestea, într-un podcast cum copiii s-au adaptat foarte bine la noua ei relație, în timp ce au păstrat legătura telefonic cu tatăl lor, care decisese să plece din țară. Mulți ani după divorț cei doi foști soți s-au judecat pentru firma pe care o aveau împreună din perioada în care erau, amândoi, oameni de televiziune.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre