Simona Ionescu / Redactor Șef

Florin Călinescu a intrat în rândul lumii. Și-a făcut cont pe TikTok și a început să-și scoată gheruțele. Cine i-a căzut în plasă

Florin Călinescu a intrat în rândul lumii. Și-a făcut cont pe TikTok și a început să-și scoată gheruțele. Cine i-a căzut în plasă
În cea mai postare a sa de pe contul de sociaizare, Florin Călinescu i-a făcut KO pe unul dintre cei mai în vogă maneliști.

Florin Călinescu vrea să se facă dreptate și l-a pus pe gânduri pe un artist cunoscut. Iată ce a putut să spună prezentatorul.

Florin Călinescu a intrat în rândul lumii. Și-a făcut cont pe TikTok și a început să-și scoată gheruțele. Cine i-a căzut în plasă

Flori Călinescu și-a șocat fanii cu ultima sa postare pe contul său de TikTok. Celebrul prezentator s-a luat de Dani Mocanu, care se află acum în arest la domiciliu, atunci când l-a văzut într-o fotografie cu o cărămidă de bani în brațe. Fără să-i pese de ceea ce va urma, Călinescu i-a explicat că orice ar face, niciodată nu se va compara cu miliardarii lumii.

Dani Mocanu are 7 milioane de euro. De ce trebuie să îmi arăți? Că tot ești un pitic pe lângă Elon Musk. Fii atent aici!

„Îți iei o mașină de 700 de cai și mergi cu 10 km/h prin cartier cu mâna ieșită așa, să te vadă cartierul. Dacă mergi cu 400 km/h pe autostradă cum se filmează niște fraieri, ești un g****r. Nu ești șmecher. Șmecherii merg cu 20 la oră cu o mașină de 4.000 de cm2. Țiriac a spus o chestie extraordinară: Care este noțiunea noastră despre bogăție? Când mă duc la restaurant și comand ceva și nu mă mai uit la bani.

De ce ai pus și tu botul la chestia asta, de ce și tu a trebuit să iei niște pachete de bani, cui să i le arăți? Lui Donald Trump? Erai în competiție cu el? Sau cu Bill Gates. Dani Mocanu are 7 milioane de euro. De ce trebuie să îmi arăți? Că tot ești un pitic pe lângă Elon Musk. Fii atent aici!

Elon Musk a cumpărat Twitter cu 45 de miliarde, crezi că poate să ne arate miliardele alea așa, pe burta goală?”, a spus Florin Călinescu pe TikTok.

„Mi-am perfecţionat personajul meu să fie cât mai autentic!”

Departe de a fi obraznic, Dani Mocanu i-a explicat lui Călinescu că și-a construit un personaj și merge pe acest drum pentru că… vinde.  „Bine, vreau să vă răspund!”, i-a spus Dani Mocanu pe un ton calm. „Eu am crezut că aia e recuzită. Eu sunt convins că tu nu ai 7 milioane de euro, d***u”, a continuat Florin Călinescu.

„Sunt amărât, sunt amărât! (…) Aveţi perfectă dreptate! Dar dacă eu am analizat publicul din România şi am ajuns la concluzia că asta se vinde, eu mi-am perfecţionat personajul meu să fie cât mai autentic! Unde e vina mea că eu îmi vând produsul?”, a răspuns cântărețul. Replica lui Călinescu a venit imediat: „Eu nu cred că ești așa Titi Durul. Eu cred că tu dacă te uiți la o panseluță plângi”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre