Simona Ionescu / Redactor Șef

Florin Piersic, dărâmat de tristețe. Conflictul din Ucraina e „un film” pe care l-a mai văzut

Florin Piersic, dărâmat de tristețe. Conflictul din Ucraina e „un film” pe care l-a mai văzut
Regele audiențelor, Dan Negru, e cu nervii la pământ. Războiul pornit de Putin îl face să piardă bani și proiecte. Unul dintre aceste proiecte îl includea și pe maestrul Florin Pierisc.

Situația din Ucraina se înrăutățește pe zi ce trece, iar asta le face rău vedetelor. Ce s-a întâmplat cu Dan Negru.

Conflictul din Ucraina i-a încurcat lui Dan Negru toate planurile. A anulat filmările pentru Paște

În acest moment, toate planurile celebrului prezentator au fost date peste cap și a fost obligat să anuleze toate filmările pentru ediția specială de Paște. El trebuia să plece alături de echipă și Florin Piersic, la Cernăuți, orașul unde a copilărit unul dintre marii actori ai României.

„Ieri, echipa de filmare a fost anunțată că acest proiect tv a fost suspendat”

„În fiecare an, de 11 ani, Dan realiza, cu Florin Piersic, ediția specială de Paște. Iar luna viitoare, în perioada 14-17 aprilie, era programat un alt show. De data aceasta în Ucraina, la Cernăuți, orașul de care pe actor îl leagă și multe amintiri frumoase. Era totul fixat, sala, cazarea, biletele de avion. Ieri, însă, echipa de filmare a fost anunțată că acest proiect tv a fost suspendat, din cauza războiului din Ucraina”, au declarat surse din apropierea lui Dan Negru.

Florin Piersic, amintiri de la Cernăuți

Într-o intervenție la Antena 3, Florin Piersic a povestit despre copilăria sa de la Cernăuți, unde tatăl său lucra ca și medic veterinar și a amintit și ce gest a făcut acesta în perioada Holocaustului. „Tata a salvat viața a șase familii în perioada Holocaustului. Le-a ascuns în abatorul lui de la Cernăuți. Acestea trebuiau să fie luate, să fie duse la Auschwitz sau la Dachau.

Tatăl meu le-a luat. Nu era voie atunci. Nici trupele germane, nici poliţia de atunci, nimeni nu putea să intre în abator fără aprobarea tatălui meu pentru că era medicul veterinar al judeţului Cernăuți. I-a ascuns pe acei oameni luni de zile şi mama le aducea mâncare. După ce au ieșit au plecat în Israel.”, s-a destăinuit Piersic.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre