Simona Ionescu / Redactor Șef

Florin Piersic Jr., fotografie de colecție. Lângă ce frumusețe de fată s-a pozat!

Florin Piersic Jr., fotografie de colecție. Lângă ce frumusețe de fată s-a pozat!
E unul dintre cei mai iubiți actori ai României și recunoscut pentru cât de mult își protejează familia. Fiul lui Florin Piersic are o fiică adorabilă.

Este cunoscut datorită tatălui său celebru, dar și carierei lui impresionante. Florin Piersic Jr. a vrut să fie el însuși, independent și recunoscut pentru munca și talentul său, nu al tatălui. Are acasă o adolescentă superbă, pe care nu a arătat-o lumii.

Florin Piersic Jr., fotografie de colecție alături de fiica cea mare. E o frumusețe de fată

Chiar dacă mereu a fost discret cu viața personală, Florin Piersic Jr. și-a făcut fanii fericiți când a postat o fotografie cu fiica sa cea mare, Sonia. Actorul și adolescenta de 15 ani s-au pozat pe litoral, iar Florin Piersic a ales și câteva cuvinte pentru a ilustra poza: „Daughter & Dad”.

Imediat, internauții i-au trimis mesaje. „Ce domnișoară frumoasă și ce tătic mândru! (…)”, a scris unul dintre ei. „Fizic seamănă mai mult cu mama. Aveți o fetiță frumoasă, să vă trăiască copiii și să vă bucurați de ei. (…)”, a notat un alt prieten din online.

Sonia a rămas alături de mamă

Frumoasa adolescentă este rodul iubirii dintre Florin Piersic Jr. și actrița Dorina Chiriac, cu care actorul a fost împreună timp de patru ani. Chiar dacă cei doi nu mai sunt împreună, se înțeleg bine, iar cu câțiva ani în urmă actrița spunea că îl iubește, pentru că e tatăl copilului său.

 

“Îl respect și îl admir. Dacă e de neînțeles pentru cineva, poate e acceptabil faptul că-mi doresc asta pentru fericirea copilului meu. Deși nu e numai atât. Ar însemna să mă neg pe mine. Este dovada faptului că sunt de acord cu mine însămi, cu trecutul meu, cu alegerile pe care le-am făcut în viață”, a recunoscut actrița.

Acum, Florin trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Andreea Cipcă, cu 15 ani mai tânără, femeia care i-a oferit al doilea copil. Pe cel mic îl cheamă Sasha și a împlinit de curând 5 ani. Chiar dacă are o relație frumoasă cu Andreea, cei doi apar rar împreună.

Sursă foto: libertatea, elle

 

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre