Simona Ionescu / Redactor Șef

Florin Piersic, mesaj de pe patul de spital. Ce crede că i-a provocat infecția de la genunchi

Florin Piersic, mesaj de pe patul de spital. Ce crede că i-a provocat infecția de la genunchi
Rugăciunile celor care îl iubesc pe Florin Piersic au avut efect, iar starea celebrului actor se îmbunătățește pe zi ce trece. Acesta a transmis un alt mesaj de pe patul de spital.

Chiar dacă traversează momente grele, Florin Piersic nu uită să-și țină la curent fanii cu tot ce se întâmplă în viața sa. Mesajul acestuia de pe patul de spital le-a umplut sufletul de bucurie. 

Piersic spune că problemele la genunchi provin de la cascadoriile pe care le-a făcut la tinerețe

La scurt timp după ce a fost scos de la Terapie Intensivă, maestrul a transmis un mesaj pentru toți fanii săi. Românii s-au bucurat enorm să afle că actorul lor preferat se simte mai bine și este în perioada de recuperare.

Maestrul a făcut chiar și o glumă despre problemele sale la genunchi, afirmând că sunt din cauza cascadoriilor pe care le-a făcut în tinerețe. Este optimist și încrezător că totul va fi bine și așteaptă cu sufletul la gură ca lucrurile să revină la normal și să se întoarcă pe scenă.

„Cu toată că la 90 de ani nu prea ne dăm mâna, dar mie mi-ar da mâna să mă întâlnească”

Florin Piersic numără zilele până va ajunge din nou pe scenă

 „Sunt aici la recuperare. Totul e în regulă, văd cum o să merg, pentru că și eu aștept să vin la tine să vorbim, să povestim. Sunt într-un fel de recuperare. Pur și simplu am avut o mică infecție la genunchiul stâng din cauza cascadoriilor și nebuniilor pe care le-am făcut și acum mă simt mai bine și aștept revederea cu publicul cât de cât. Cu toate că la 90 de ani nu prea ne dăm mâna, dar mie mi-ar da mâna să mă întâlnească”, a spus Florin Piersic.

„Evoluția pacientului este bună, a început mobilizarea cu cadrul de mers pe distanțe scurte”

Cu câteva zile în urmă, reprezentanții Spitalului Foișor au vorbit despre starea de sănătatea a lui Florin Piersic, care a fost mutat din secția ATI într-un salon din Compartimentul Septic.

„Vă comunicăm faptul că, astăzi, domnul Florin Piersic a fost mutat din secția ATI într-un salon din Compartimentul Septic al spitalului nostru. Evoluția pacientului este bună, a început mobilizarea cu cadrul de mers pe distanțe scurte”, a declarat managerul interimar al Spitalului Foişor, As. Univ. Dr. Dragosloveanu Şerban.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre